+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Cloud Data Engineer fanaten gezocht! Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl

CareerValue

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
CareerValue

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Onze klant heeft enkel Data Driven mensen in dienst en zoekt dit ook in jou!

Hier werken specialisten op het gebied van Data Analytics, User Experience, Data Science & Data Engineering. Ze helpen prachtige organisaties als FrieslandCampina, Heineken, AD, De Nederandse Bank etc. om Data Driven te werken. Ze geven hun klanten advies om de juiste (marketing)strategie te voeren. Ze zoeken hier consultants die continu een uitdaging willen aangaan en dit samen willen doen met een team dat met zijn allen op een lijn zit. Ben jij een Data Engineer en zoek je een Consultantrol? Wil je graag in meerdere keukens kijken? Meer ervaring op doen? Wil je onderdeel zijn van een hecht team? Dan zit je hier op de juiste plek!

Momenteel zoek ik een Cloud Data Engineer voor mijn klant, als versterking voor hun huidige team. Ze zorgen hier ontzettend goed voor je en je komt niks te kort. Je mag werken aan prachtige projecten en dat doe je samen met andere Data fanaten! Hoe klinkt dat?

Als Data Engineer werk je hier met Cloud (maakt niet uit welk platform), maak je prachtige Machine Learning Models, doe je volledige Deploying en doe je ook een gedeelte Data Science werk. In deze rol ligt de focus voor 70% op Data Engineering en 30% op Data Science. Aangezien de zwaarte van de combinatiefunctie op Data Engineering ligt noemen wij het een Data Engineer functie.

Voel jij je thuis met technieken/tooling en talen als Kafka, Azure ML, Docker, Kubernetes, CI /CD, R, Python, Java, (No)SQL,  Apache Spark (ML), Hadoop, Hive, Pig, Flume etc. en wil je nooit gebonden zijn aan bepaalde stack? Dan zit je echt op je plaats. Hou je er daarnaast van om met nieuwe tech te werken en wil je nieuwe dingen blijven aanleren? Dan vindt jij de ''NO LIMIT'' trainbudget helemaal geweldig. 

Als Consultant krijg je hier vrijheid wat gepaard met verantwoordelijkheid en dat moet je wel kunnen dragen. We zoeken momenteeel een Data Engineer die minimaal 2 jaar ervaring heeft binnen Engineering en je past goed bij ons als je enthousiast & vindingrijk bent en een kritische blik hebt naar Datastructuren.


Gevraagd profiel:

- Bij voorkeur ervaring met Kafka, Azure ML, Docker, Kubernetes, CI /CD, R, Python, Java, (No)SQL,  Apache Spark (ML), Hadoop, Hive, Pig, Flume;
- Vindingrijkheid, kritische blik en enthousiasme;
- Minimaal 2 jaar ervaring als Data Engineer;
- Ervaring met Cloud, Pipelines, CI/CD, ML, Deploying en Architectuur!;
- Ervaring met Python, R, SQL;
- Je wil graag werken aan fascinerende analytische vraagstukken bij verschillende opdrachtgevers;
- MSc. of BSc.richting Wiskunde/Statistiek, Natuurkunde en/of Computer Science.


Arbeidsvoorwaarden:

Goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden, veel opleidingsmogelijkheden naar eigen inzicht (onder werktijd), de kans om nieuwe technieken te leren, mobiliteitsbudget, een geweldige werksfeer, een hele uitdagende baan met uitdagende projecten, veel vrijheid en nog veel meer!

Interesse? Stuur dan een mail + jouw CV naar Tim Vonk via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of neem telefonisch contact via 06-15490856.

 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in