+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
30+ dagen geleden geplaatst | 7x bekeken

Medior Data Engineer Den Bosch StarApple

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StarApple

StarApple
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 682 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 4.000 - € 5.000 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Auto v/d zaak
 • Pensioenregeling
 • Telefoon v/d zaak
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Deze organisatie is al meer dan 20 jaar internationaal actief binnen de IT-Consultancy. In totaal telt het verdeeld over 6 vestigingen meer dan 200 werknemers, die samen 1000+ projecten hebben uitgevoerd voor gerenommeerde bedrijven.

Deze organisatie is gespecialiseerd in Datamanagement en Data & Systeem integratie, hierbij kun je denken aan data governance, data engineering, data virtualisatie, business intelligence, datawarehousing, data science & big data. Daarnaast worden trainingen geven, ook op het gebied van data. Dit doen ze met een team van zowel ervaren als jonge professionals en ligt de focus op kwaliteit van service. Het belangrijke is het concurrentievoordeel waar zij graag voor zorgen. Deze organisatie is strategische en technologische partnerships aangegaan enkel met die hen écht waarde leveren en aansluiten met de aangeboden diensten. Het is van belang dat je met methoden werkt die al bewezen mooie resultaten leveren, maar ook is het erg belangrijk dat je dit combineert met je eigen talenten en krachten. Ondernemerschap wordt hier ontzettend gewaardeerd.

Naast dat je een medewerker bent, ben je ook onderdeel van de onderneming en worden je ideeën over de ontwikkeling en uitbreiding van de organisatie gestimuleerd. Dit team krijgt energie van complexe problemen beantwoorden met uitstekende oplossingen. Het team is erg divers, zo kun je altijd van elkaar leren en is iedereen welkom!


Functie

Data Integratie is voor het hedendaagse bedrijf erg belangrijk. De waarde van data en inzicht hierin biedt kansen die voorheen makkelijk te missen waren. Toch, weet nog lang niet iedereen hoe om te gaan met die data. Zij missen de kennis om de kansen die het inzicht in data geeft, te onderkennen en om business analytics-oplossingen te implementeren. Jouw taak als Data Engineer is opdrachtgevers helpen op het gebied van Big Data, datawarehouse, datamanagement en datakwaliteit. Je maakt gebruik van tools als Talend, SSIS, Snowflake en SQL-modellen om dit te realiseren en de klant te met end-to-end data-oplossingen. Er bestaat een brede variatie aan opdrachtgevers, je bent dus om de paar maanden bezig in een nieuw sector en krijgt de kans hier meer over te leren. Je werkt van maandag tot donderdag op locatie bij de opdrachtgever en vrijdag wordt tijd vrijgesteld voor interne projecten en ontwikkeling. Er wordt veel moeite gestoken in jouw ontwikkeling, bijvoorbeeld door het opstellen van een ontwikkelingsplan op technisch en persoonlijk niveau.


Eisen

Jij bent een gedreven teamplayer en je investeert graag in jezelf. Verantwoordelijkheid kan jou niet bang maken en je hebt een oplossingsgeoriënteerde aanpak.

- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring (met ETL-tools zoals; Talend, Informatica, MS SSIS)
- Ervaring met en kennis van SQL
- Ervaring met databasemanagementsystemen zoals; Snowflake, Postgresql, Oracle, MS SQL)
- Spreekt Nederlands en Engels op B2 niveau


Aanbod

- Salaris zo goed als jij bent
- Leaseauto of mobiliteitsvergoeding
- 30 vakantiedagen
- 8% vakantiegeld
- Pensioenregeling
- Laptop en mobiele telefoon van de zaak
- Werken in een kennisrijke omgeving
- Training & educatie
- Leuke uitjes zoals zomerevents, skitrips en vrijdagavondborrels

Zoals deze organisatie zegt: ‘De mens maakt het!’. Ben jij de nieuwe kracht die het hier maakt? Om te solliciteren of voor verdere vragen kan contact gezocht worden via de onderstaande gegevens.

Contactgegevens:

Ruben van den Bosch – Business Consultant | Business Intelligence | Data Analytics | Data Science
of 06-37017972

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in