+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
14 dagen geleden geplaatst • 60x bekeken

Webdeveloper (28-40 uur) Den Bosch • Sansa Software

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Sansa Software

Sansa Software
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 41 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 28 - 40 uur
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Vanuit een inspirerende locatie in het centrum van Den Bosch bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt Sansa maatwerk software. Gebruikmakend van het eigen Sansa Platform, agile ontwikkelmethoden en flink wat technische kennis, ondersteunt Sansa bedrijven bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en wordt er continu gewerkt aan de missie om de digitale wereld gebruiksvriendelijker en gemakkelijker te maken.

Sansa Software heeft een erg divers en bovenal leuk klantenportfolio, waar veel mooie projecten uit voort komen. Om die reden zijn we momenteel op zoek naar versterking van het team in de vorm van een enthousiaste en leergierige webdeveloper.

Jouw rol als developer bij Sansa Software
Bij Sansa werk je met inhouse ontwikkelde Sansa platform, waar maatwerk bovenop wordt geprogrammeerd. Hierdoor zijn je werkzaamheden als ontwikkelaar binnen dit kleine, daadkrachtige bedrijf erg divers. Het grootste gedeelte van je tijd (ongeveer 70%) ben je bezig met het oplossen van specifieke klantvragen. Zoals gezegd is het klantenbestand erg divers, variërend van bedrijven in de evenementensector tot organisaties in de publieke sector. In je dagelijkse werkzaamheden sta je dus in contact met een breed scala aan bedrijven, denk je continu mee over softwarematige vraagstukken en vertaal je specificaties naar een technische oplossingen. Naast de specifieke klantvragen, ga je ook aan de slag met het efficiënter en mooier maken van het eigen Sansa platform. Hierdoor kun je repetitief werk uitsluiten en bouw je elk project voort op een betere basis.

Functie-eisen

De ideale kandidaat herkent zich in de volgende punten:
 • Je hebt aantoonbare ervaring met PHP of een andere webdevelopment taal;
 • Je spart graag met klanten over de best oplossing; je snapt dat soms “gaan we niet doen” de beste oplossing is.
 • Je toont initiatief en denkt graag in oplossingen;
 • Je spart graag met collega's over de beste oplossing;
 • Je bouwt graag nieuwe basismodules, omdat je collega's en jij denken dat dat een goed idee is;
 • Je verbetert graag oude code; want dat kan nu toch echt beter;
 • Je verbetert graag je workflow door met de juiste tools te werken.
Ben je een echte techneut met een goede werkhouding, maar qua bovenstaande skills nog niet ver genoeg? Sansa moedigt je van harte aan om toch te reageren!

Aanbod
Sansa is flexibel; werkplek en -tijden kun je vaak zelf bepalen. Je komt te werken in een klein, leuk en gezellig team van (momenteel) 6 mensen met een passie voor techniek, die graag doelgericht werken en klanttevredenheid erg belangrijk vinden. De lijntjes zijn kort en ideeën worden gewaardeerd en opgepakt. Je krijgt geen kantoorschommel, dikke auto of overdreven uitstapjes. Wel kom je te werken vanuit een centraal gelegen kantoor in Den Bosch met professionele werkplekken op een inspirerende locatie, waar met veel gezelligheid een sterk staaltje code wordt geschreven!

Werk is belangrijk, maar er moet genoeg ruimte zijn voor je privé leven. Sommige mensen hebben meer ruimte nodig dan anderen, daarom gaat Sansa hier flexibel mee om. Vanuit die gedachte zet het bedrijf zich niet vast in deadlines, onduidelijke afspraken of onhaalbare targets. Op die manier kun je er zelf voor zorgen dat je optimaal werkt en de beste kwaliteit kunt leveren.

Uiteraard ontvang je een goed en passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op!

Aanbod

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Lars Cornelissen via telefoonnummer 013-303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp ondersteunt Sansa bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

Bedrijfsomschrijving

Sansa is al jaren gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen. In de afgelopen 15 jaar is de software steeds verder uitgebreid en zijn een groot aantal toonaangevende organisaties gebruik gaan maken van de software. De betaalbare en professionele webapplicaties kunnen worden geïntegreerd in kleine, grote en zelfs de meest complexe bedrijven. De software is zeer gebruiksvriendelijk, helemaal op maat aanpasbaar en naadloos aan te sluiten op de workflow binnen elk bedrijf.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in