+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
12 dagen geleden geplaatst • 77x bekeken

Technisch Architect, 36 uur, Den Bosch, 74.000 Den Bosch • Raad voor Rechtsbijstand

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Raad voor Rechtsbijstand

Raad voor Rechtsbijstand
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 2 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Max. € 74.000 p/j
 • 32 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Bonusregeling
 • Vakantietoeslag
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

TECHNISCH ARCHITECT (V/M) - RAAD VOOR RECHTSBIJSTAND
Overtuigingskracht - Communicator - Teamspeler
Raad voor Rechtsbijstand
De Raad voor Rechtsbijstand (hierna: de Raad) is als zelfstandig bestuursorgaan een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Justitie en Veiligheid en verantwoordelijk voor een belangrijke steunpilaar in onze democratische samenleving: gesubsidieerde rechtsbijstand en mediation. De Raad zorgt ervoor dat financieel minder draagkrachtige burgers toegang hebben tot goede en betaalbare rechtsbijstand en ondersteuning krijgen voor het oplossen van juridische problemen. De rechtsbijstand wordt verleend door zo’n 7.000 advocaten en mediators die voldoen aan de voorwaarden om gesubsidieerde rechtsbijstand te verlenen.
Naast de uitvoering van de Wet op de rechtsbijstand (Wrb) voert de Raad ook een deel van de Wet beëdigde tolken en vertalers (Wbtv) en de Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp) uit. Bij de Raad werken zo’n 300 medewerkers verdeeld over de vestigingen Den Bosch en Leeuwarden, een aantal flexlocaties (waaronder Utrecht) en vier aanmeldcentra (kantoren van de IND waar de asielprocedure wordt doorlopen).
Het werkveld van de Raad is dynamisch. De wereld om ons heen verandert; de maatschappij wordt steeds complexer en burgers krijgen steeds vaker te maken met (juridische) problemen. Maar ook hoe mensen denken, communiceren en zich gedragen verandert. Dit vereist dat het rechtsbestel hierin meegroeit en daarmee ook de Raad. We kunnen ons werk alleen goed blijven doen door mee te gaan in de veranderingen.
De Raad is dan ook volop in beweging; we optimaliseren onze werkprocessen, zoeken verbinding en bouwen nieuwe ICT-systemen. We werken aan versterking van het stelsel van rechtsbijstand en de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit doen we door intern en extern intensief samen te werken, kennis te delen en ons toegankelijk op te stellen. In alles wat we doen staat de burger centraal. Kijk voor meer informatie over de Raad op

Organisatiecultuur
De medewerkers ervaren de Raad als een informele en betrokken organisatie met een collegiale sfeer. Er is ruimte voor gezelligheid, maar er wordt ook hard gewerkt. Er zijn korte lijnen tussen management en medewerkers. In de steeds veranderende wereld geeft de Raad uitvoering aan zijn wettelijke taken aan de hand van de vijf kernwaarden. De burger staat in alles wat we doen centraal. Het is het ‘waarom’ van onze organisatie. Om de burger centraal te kunnen stellen moeten we toegankelijk zijn in onze dienstverlening en ons handelen. Met toegankelijkheid verdien je vertrouwen. Vertrouwen maakt de weg open voor samenwerken. En alleen door samen te werken is het mogelijk professioneel te kunnen werken.
Er is veel aandacht voor de medewerkers. De directie geeft richting aan de organisatie en werkt hierbij nauw samen met een betrokken OR. De Raad stimuleert en waardeert het meedenken van alle medewerkers. Er wordt echt naar je geluisterd en je hebt daadwerkelijk impact.

De afdeling
De afdeling Informatie Management (afdeling IM) houdt zich bezig met alles op het gebied van techniek, informatie en kantoorautomatisering. De afdeling is verantwoordelijk voor de inrichting en het functioneel beheer van het applicatielandschap, de oplevering van releases en changes in het bestaande landschap, is nauw betrokken bij alle technische of applicatieve veranderingen en is tevens verantwoordelijk voor de informatievoorziening en -analyse, testwerk en het oplossen van incidenten.
In deze functie werk je binnen het architectuurteam van de afdeling Informatie Management (IM) samen met de Informatie- en de Enterprise architect, maar in nauwe afstemming met de andere organisatieonderdelen.
Bij de afdeling IM werken circa 18 medewerkers en een aantal externe medewerkers. Vanuit de
afdeling IM wordt centraal regie gevoerd op alle ontwikkelingen binnen de Raad en wordt de
doelmatigheid, veiligheid en rechtmatigheid van projecten en wijzigingen geborgd. De Raad voert een actieve regie waarbij de feitelijke ontwikkel- en beheeractiviteiten met behulp van leveranciers uitgevoerd worden.

Werkzaamheden
 • Je hebt een belangrijke rol in de verandertrajecten binnen de Raad, van meedenken tot realisatie van deze veranderingen.
 • Je verwerkt de overheid API strategie in de domein architectuur integratie.
 • Je zorgt voor het opstellen van de domein architectuur Infra & Hosting.
 • Je adviseert en ondersteunt bij de uitvoering van de (Azure) Cloud strategie van de Raad.
 • Je ondersteunt de project architect bij het schrijven van een Project Start Architectuur (PSA) op
  het gebied van technische architectuur.
 • Je hebt een belangrijke (advies) rol op het gebied van het realiseren van technische oplossingen
  (infra, hosting en integratie) in diverse (business gerelateerde) projecten.
 • Je stelt technische IT architectuurprincipes en richtlijnen op.
 • Je ondersteunt en adviseert de Delivery manager van de afdeling Informatie Management (IM)
  bij het opstellen van wijzigingsverzoeken t.a.v. benodigde infrastructuur.
 • Je toetst de gerealiseerde oplossingen aan de kaders van de PSA; maakt daarbij de afweging of projectkeuzes passen binnen de architectuur roadmap van de Raad.
 • Je geeft de consequenties aan van technische keuzes in de doelarchitectuur, de haalbaarheid daarvan en maakt de kosten en doorlooptijd inzichtelijk.
 • Je adviseert vanuit je technische expertise de CIO en enterprise architect op het gebied van infra, hosting en Cloud vraagstukken.


Functie-eisen

Wat wij van jou vragen
 • Een afgeronde (bij voorkeur IT-)opleiding op hbo-niveau en enkele jaren werkervaring.
 • Ervaring met maatwerk maar ook met standaard pakketten.
 • Ervaring met het ontwerpen en realiseren van oplossingen met componenten van
  meerdere software leveranciers.
 • Ervaring met modelleertaal Archimate, Togaf, Dya, SOA en/of NORA is een pre.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en schakelt makkelijk tussen verschillende lagen binnen de organisatie.
 • Je kan goed omgaan met weerstand en weet standpunten overtuigend over te brengen naar de verschillende partijen.
 • Je bent een teamspeler en past je makkelijk aan.
 • Je neemt collega’s goed mee in de veranderingen.
Wat bieden wij?
 • Een informele en collegiale werkomgeving met korte lijnen.
 • Veel aandacht en ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling en talentgericht werken.
 • Een werkweek van 32 tot 36 uur. De standplaats is Den Bosch. In Utrecht is er een flexlocatie.
 • Er is veel aandacht voor vitaliteit en gezondheid van medewerkers zoals (tegemoetkoming in de kosten van) een sportabonnement, fietsplan, fit & fun activiteiten, leefcoach, etc.
 • Een goede balans tussen werk en privé (flexibel en hybride werken). Goede en ergonomische faciliteiten om je werk thuis goed te kunnen doen (laptop, smartphone, bureau en beeldscherm).
Het bruto jaarsalaris, inclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering bedraagt circa € 74.000
(bij een fulltime/ 36-urige werkweek). Geboden wordt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Aanbod

Solliciteren
De Raad laat zich in deze procedure ondersteunen door Diemen & Van Gestel. Drs. Monique Brummans en Max de Kroon MSc van Diemen & Van Gestel begeleiden de wervings- en
selectieprocedure. Jouw cv en motivatiebrief ontvangen we graag via
. Voor eventuele vragen: 0346-354354.Salaris

Max. € 74.000 p/j
Een maximum bruto jaarsalaris van circa € 74.000, inclusief vakantietoeslag en 13e maand (bij een fulltime dienstverband van 36 uur). CAO Rechtsbijstand.

Bedrijfsomschrijving

Wat de Raad doet:

De Raad voor Rechtsbijstand is een zelfstandig bestuursorgaan. Naast de Wet op de rechtsbijstand (Wrb), is de Raad verantwoordelijk voor (een deel van) de uitvoering van de Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp) en de Wet beëdigde tolken en vertalers (Wbtv) in Nederland. Daarnaast organiseert de Raad de gesubsidieerde rechtsbijstand op de BES eilanden Bonaire, Sint Eustatius en Saba.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in