+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
30+ dagen geleden geplaatst • 10x bekeken

Servicedesk medewerker ICT Den Bosch Den Bosch • Jobfinity

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Junior/Medior
 • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Jobfinity is voor een klant per direct op zoek naar een ervaren servicedeskmedewerker in Den Bosch. Als Servicedeskmedewerker in deze functie, hou je je niet bezig met relatief simpele 1ste lijns incidenten. Nee jij gaat aan de slag met Agile werken en het verbeteren / invoeren van processen. Daarom is een goede helikopterview van groot belang in deze functie. 


Wat ga je doen als ICT Servicedeskmedewerker Den Bosch

De servicedeskmedewerker beantwoordt technisch gerelateerde 1e lijns ict-incidenten van interne medewerkers, lost deze op of zet deze door. Je draagt zorg voor de registratie en afhandeling van deze incidenten in ticketsysteem Heat. Verder ben je bezig met het aanmaken en autoriseren van netwerkaccounts, het instrueren, uitleveren en ondersteunen van devices (o.a. smartphones, tablets, notebooks) en lever je een bijdrage aan het opstellen van verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de servicedesk. Er zijn een aantal zaken ondergebracht bij externe leveranciers, als servicedeskmedewerker houd je ook contact met deze externe partijen en draag je zorg voor correcte incidentafhandeling en administratieve afhandeling.


Functie-eisen
 • Afgeronde MBO niveau 3/4 ICT opleiding of HBO opleiding;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van afhandeling van verzoeken bij een ICT helpdesk;
 • Goede kennis van Agile!
 • Eén of twee Microsoft certificeringen;
Overige informatie
 • Locatie: Den Bosch;
 • Start: Zo snel mogelijk;
Voorwaarden Servicedeskmedewerker Den Bosch

Als Servicedeskmedewerker gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. IT Professionals bij Jobfinity krijgen een leuk salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een lease auto. Verder vinden wij het belangrijk dat je goed in je vel zit, daarom bieden wij via Bedrijfsfitnessonline ook korting op de Gym aan. Daarnaast bieden wij elke professional persoonlijke loopbaanbegeleiding, volop kansen om door te groeien en alle mogelijkheden om ICT gerelateerde opleidingen te volgen! Samen met jouw maken wij een opleidingsplan waarbij we ook salarisverhogingen afspreken bij het behalen van bepaalde certificaten. Zo willen wij je een extra stimulans geven om aan je eigen ontwikkeling te werken en je kennis te verzilveren. Heb je de afgesproken certificaten behaald, dan krijg je voor elk certificaat daarna een eenmalig bonus, dus jij hebt de tools in handen om aan je eigen salaris te werken.

Bij Jobfinity werken betekent korte lijnen, geen ellenlange procedures voor het aanvragen van bijvoorbeeld vakantie en één aanspreekpunt. Lekker duidelijk toch?! Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ben jij uit het juiste hout gesneden. Wil je snel carrière maken in de ICT? Een zeer professioneel, maar vooral ook leuk, team komen versterken? Opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar JOU!


Over Jobfinity

Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als IT'er binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland (wij zullen rekening houden met je woonplaats en ons best doen om zo dichtbij mogelijk een opdracht voor je te vinden). Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.Aanbod

Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in