30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
12 dagen geleden geplaatst • 28x bekeken

Security Officer Operations Den Bosch • Enexis

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Enexis

Enexis
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 23 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 4.072 - € 5.817 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Je acteert op operationeel en tactisch niveau en adviseer je verschillende stakeholders op het gebied van informatiebeveiliging. Daardoor is je takenpakket erg divers. In de ene meeting bespreek je de Security roadmap van Enexis met collega Security Officers en denk je mee welke initiatieven de komende jaren bijdragen aan het verbeteren van de informatiebeveiliging. In de volgende meeting begeleid je de uitvoering van de securitytesten of voer je een BIV-P analyse uit ter ondersteuning van een projectmanager. Gelukkig heb je nog wat tijd over zodat je je kan voorbereiden op de vergadering die voor morgen staat gepland waar de bewustzijnsactiviteiten m.b.t. informatiebeveiliging worden besproken. Bij je taken maak je gebruik van best practices en standaarden zoals ISO27x, NIST en sectoreisen maar vooral je organisatiesensitiviteit en pragmatische insteek helpen om de juiste snaar bij je stakeholders te raken.

Natuurlijk doe je dit niet alleen, je werkt  aan de ene kant intensief samen met o.a. de Groep Information Security Officer (GISO), het privacyteam van Enexis Groep en de ICT Security Officers van de afdeling ICT. Aan de andere kant werk je nauw samen collega's binnen Operations zoals informatie adviseurs, de Operations datamanager en Privacy Officers, collega's binnen OT security en de lijnorganisatie
 Functie-eisen

Om deze functie juist te vervullen beschik je over een relevante hbo/wo-opleiding en ben je gecertificeerd op het gebied van CISM, CISA en/ of CISSP of vergelijkbaar.

Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van IT- en (cyber)security en beschikt over ervaring op het snijvlak van IT/business. Kennis van AVG en SAFe Agile is een grote pre.

Vanzelfsprekend beschik je over een passie voor risicomanagement en het security-vak! Verder zul je intensief samenwerken met de Privacy Officers en- contactpersonen; basis privacy kennis is dan ook een pré.

Persoonlijkheid is van groot belang in deze functie. We zijn op zoek naar iemand die goed kan laveren tussen IT en business; iemand die ‘de taal spreekt' en de vertalingsslag kan maken, zowel van IT naar de business en vice versa, als van beleid naar pragmatische aanpak. Iemand die communicatief en luistervaardig sterk is en mensen verbindt, overtuigt en inspireert. Je hanteert van nature een zelfstandige, proactieve houding, durft je visie uit te dragen en bent niet bang om hiervoor op de bühne te staan.

Tevens ben je analytisch sterk en is prioriteren geen probleem voor jou.

Daarnaast krijg je energie van een beweeglijke, veranderende afdeling en organisatie. 
 


Aanbod

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:

 • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.
 • Je krijgt een smartphone en laptop of tablet die je ook privé mag gebruiken.
 • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je 's ochtends eerst de kinderen naar school wilt brengen of nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach.
 • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen.

Zijn wij een match?

We investeren graag in duurzame relaties. Om zeker te zijn van een goede match, voeren we daarom een screening uit. Deze verschilt per functie en kan bestaan uit: een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Tijdens je sollicitatiegesprek vertellen we je precies waar de screening in jouw geval uit bestaat.r.

Sollicitatieprocedure

Wanneer je solliciteert ontvang je per e-mail meer informatie over hoe de procedure eruit ziet.

Interesse? Solliciteer direct via de solliciteer-button. Vragen? Neem gerust contact op met Valesca Waleson

Bedrijfsomschrijving

Het energienet is vitaal voor onze maatschappij en er wordt verwacht dat deze stabiel en betrouwbaar functioneert. Beveiliging is daarom van levensbelang en staat hoog op de agenda binnen Enexis. In de functie van Security Officer ben je hét aanspreekpunt op het gebied van informatiebeveiliging binnen de nieuwe afdeling Operations. Dit is het uitvoerende domein binnen Enexis waarbinnen ruim 4000 collega's samenwerken in de keten, aan het versterken van onze realisatiekracht en het vergroten van onze wendbaarheid. Om zo ons steeds groeiende werkpakket veilig, betrouwbaar en klantgericht uit te kunnen voeren.Je rapporteert hiërarchisch aan de Manager Portfolio, Kwaliteit en Informatiemanagement binnen de afdeling Operations Support. In dit team werk je samen met andere collega's waarbij je bijdraagt om de informatiestromen binnen Operations optimaal te laten verlopen en de kwaliteit te borgen. Daarnaast ontvang je functionele leiding van de Groep Information Security Officer (GISO) van Enexis Groep.  Hierdoor werk je samen met 10 Security Officers van de andere afdelingen binnen Enexis (Enexis groep, ICT, Infra en Assetmanagement). Samen werk je aan structuur, samenhang en methodieken die jij weer vertaald naar de Operations omgeving en zorg je ervoor dat het onderdeel wordt van de bedrijfsvoering
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in