+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
4 dagen geleden geplaatst • 27x bekeken

Informatie Analist SAP S/4 FICO Den Bosch • Enexis

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Enexis

Enexis
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 23 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 4.191 - € 5.987 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • 13e maand

Vacatureomschrijving

Als SAP FICO Specialist ga je SAFe/Agile werken binnen ons Operational Finance Team. Met dit team ben je verantwoordelijk voor de IT-ondersteuning van je collega's van Finance. Je aandachtsgebied wordt – hoe kan het ook anders – het SAP-domein. We werken onder andere met het innovatieve SAP S/4 HANA. Daarnaast zorg je voor allerlei add-ons en IT-integraties die het werk van Finance en Inkoop kunnen vergemakkelijken. In nauw contact met deze collega's ontwikkel, configureer, implementeer en beheer je functionaliteiten. Terwijl je continu scherp blijft op kansen om zaken te verbeteren. Door integratie of innovatie. Hierdoor is je werk prettig divers.

Tegelijkertijd werk je net als iedereen bij Enexis aan je eigen ontwikkelplan. Het helpt je professioneel en persoonlijk te groeien. Hiervoor bieden we je een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden. De koers van je carrière bepaal je zelf, maar natuurlijk denken we met je mee. Reken op veel vrijheid en alle ruimte voor eigen initiatief. Ook dat is immers belangrijk voor je ontwikkeling. 
 Functie-eisen

Je spreekt de taal van je collega's van Finance en Inkoop, begrijpt waar ze heen willen en kunt als geen ander met ze meedenken. Doordat je analytisch sterk bent, vertaal je hun behoeften en wensen moeiteloos in praktische IT-oplossingen op maat met de juiste technische specificaties. Je denkt daarbij vooral in mogelijkheden en durft de gebaande paden te verlaten om te kunnen komen tot oplossingen die echt waardevol zijn voor onze business. Daarnaast ben je iemand die constructief samenwerkt in multidisciplinaire teams. 

Verder heb je: 

 • een bachelor- of masterdiploma, liefst op IT-gebied;
 • minimaal 5 jaar ervaring met SAP FICO;
 • ervaring met S/4 HANA.
   
Aanbod

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:  

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.191,- en € 5.987,- op basis van 40 uur per week.  

 • Dit bestaat uit een basissalaris in schaal 15 tussen € 3.472,- en € 4.960,-, aangevuld met een persoonlijk budget (10%) en een 13e maand (10,7%).     

 • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  

 • 24,5 vakantiedagen, met de mogelijkheid om er 35,5 dagen bij te kopen. 

 • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  
 • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je 's ochtends eerst de kinderen naar school wilt brengen of nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.   
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
 • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.  
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen. 

Zijn wij een match?  
We investeren graag in duurzame relaties. Om zeker te zijn van een goede match, voeren we daarom een screening uit. Deze verschilt per functie en kan bestaan uit: een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Tijdens je sollicitatiegesprek vertellen we je precies waar de screening in jouw geval uit bestaat.  

Let op: vanwege onze veiligheidsvoorschriften is het bij al onze functies verplicht om Nederlands taalniveau C1 te lezen, spreken en schrijven. 

Sollicitatieprocedure  

Wanneer je solliciteert ontvang je per e-mail meer informatie over hoe de procedure eruit ziet.  

Interesse? Solliciteer direct via de solliciteer-button. Vragen? Neem gerust contact op met Patrick Nieuwenhuijzen.Bedrijfsomschrijving

Ben je een informatieanalist met brede kennis van SAP en zoek je een werkplek waar je echt kunt laten zien wat je in je mars hebt? Bij Enexis geven we je ideeën graag de ruimte, maar ook de kans om maatschappelijk relevant werk te doen. Vanuit jouw expertise kun je ons namelijk helpen de vaart in de energietransitie te houden. Uitdagingen genoeg om op te pakken binnen onze organisatie op het moment, maar ook interessante doorgroeimogelijkheden voor de toekomst. Enexis Netbeheer, onderdeel van Enexis Groep, voorziet ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Je komt bij ons binnen op een interessant moment. De energietransitie is namelijk in volle gang en dat merk je in elke vezel van onze organisatie. Slim onderhoud, energie terugleveren, aardgasvrij wonen, windenergie opwekken en ga zo nog maar even door, we werken er hard aan om het mogelijk te maken. Dat leidt tot allerlei processen waar jij een waardevolle bijdrage aan kunt leveren.Zoals gezegd kom je terecht in ons Operational Finance Team. Samen met twee andere teams vormt dit onze waardeketen Finance. In totaal zijn jullie met zo'n 35 collega's: functioneel beheerders, informatieanalisten/-specialisten, consultants en architecten. Samen houden jullie de informatievoorziening van deze stafdiensten van Enexis op peil. Het is een hecht team waarbinnen hard wordt gewerkt, maar ook wordt gelachen en iedereen voor elkaar klaarstaat. Daarbij zijn we een werkgever die je de vrijheid geeft om zelf je dagen in te delen en te bepalen van waaruit je het liefst werkt. Wat voor ons telt, is dat jij happy bent, je werk af is en je interne klanten tevreden zijn. 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in