Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
21 dagen geleden geplaatst • 9x bekeken

Senior Data Management Professional

Den Bosch
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

Enexis
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • 36 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 4.818 - € 6.884 p/m
 • Fulltime
 • Universitair of hoger
 • Vast contract
 • Senior

Vacatureomschrijving

Voor de uitbreiding van ons team zoeken we iemand met het aandachtgebied Data Kwaliteit. In jouw rol als Data Management Professional draag je bij aan het formuleren van de Enexis visie op Data én Data Management. Je vertaalt de visie naar beleid, standaarden en richtlijnen en geeft ook invulling aan de executie daarvan. Je hebt ervaring met het implementeren van verandertrajecten en weet de daadwerkelijke waarde van data door je proactieve houding, samen met onze business afdelingen, te benutten. Het verbeteren van de Datakwaliteit is een van de speerpunten om de digitale strategie van Enexis te realiseren. Je zorgt samen met je collega's van het Data Management Office en het virtuele Data Management team van de verschillende bedrijfsonderdelen voor de implementatie van het beleid binnen de Enexis organisatie.Functie-eisen

Voor deze vacature neem je WO werk- en denkniveau mee, verkregen door een afgeronde WO opleiding in een relevante richting (bijv. Informatiemanagement, Economie, Bedrijfskunde of Toegepaste Wetenschappen). Je hebt ruime ervaring als (Senior) Consultant DataManagement / DataKwaliteit of bijv. als Business Consultant DataManagement / DataKwaliteit.

Je hebt kennis van relevante (data) modellen en neemt ervaring mee in het werken met deze modellen. 

Eén van de belangrijkste dingen die je meeneemt is stevige ervaring in stakeholdermanagement, verbinding maken met de organisatie en met het formuleren van visies, creëren van draagvlak hiervoor en het vertalen van visie naar concrete plannen op jouw vakgebied. Je hebt ervaring in  verandertrajecten in (data)kwaliteitsmanagement en als je ook nog kennis van en ervaring in de energiesector meeneemt is dat een pré! 

Zijn dit daarnaast ook jouw competenties? 

Organisatiesensitiviteit / Omgevingsbewustzijn / Oordeelsvorming / Initiatief / Overtuigingskracht / Resultaatgerichtheid / Samenwerken 

Dan moet dit wel jouw functie zijn! 

Aanbod

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:  

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.818,- en € 6.884,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.  
 • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  
 • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  
 • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je 's ochtends eerst de kinderen naar school wilt brengen of nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.   
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
 • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.  
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen. 

Zijn wij een match?  
We investeren graag in duurzame relaties. Om zeker te zijn van een goede match, voeren we daarom een screening uit. Deze verschilt per functie en kan bestaan uit: een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Tijdens je sollicitatiegesprek vertellen we je precies waar de screening in jouw geval uit bestaat.  

Let op: vanwege onze veiligheidsvoorschriften is het bij al onze functies verplicht om Nederlands taalniveau C1 te lezen, spreken en schrijven. 

Sollicitatieprocedure  

Wanneer je solliciteert ontvang je per e-mail meer informatie over hoe de procedure eruit ziet.  

Interesse? Solliciteer direct via de solliciteer-button. Vragen? Neem gerust contact op met Irene van Ballegooij, Corporate Recruiter. 

Meer vacatures op ICTerGezocht.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in