Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
25 dagen geleden geplaatst • 5x bekeken

(Senior) Consultant Data Kwaliteit

Den Bosch
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

Enexis
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • 36 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 4.108 - € 5.869 p/m
 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Senior

Vacatureomschrijving

We zijn op zoek naar een nieuwe collega in ons Data Quality team voor de functie van Senior Consultant Datakwaliteit. Als teamlid ben je data analist met consultancy vaardigheden.

De wereld om ons heen verandert razendsnel en de energietransitie maakt dat het beheer van het energiesysteem met de dag complexer wordt. Steeds vaker zien we dat kwalitatieve fit-for-purpose data essentieel is om een veilige en toekomstbestendige energievoorziening te kunnen realiseren. Wij, het Enexis Data Quality team, geloven in de toegevoegde waarde van kwalitatieve, fit-for-purpose data voor de realisatie van onze bedrijfsdoelstellingen. We ontwikkelen inzichten op de kwaliteit van onze data, identificeren hierin concrete problemen en ontwikkelen toepasbare strategieën om de problemen op te lossen. De waarde hierin maken we te gelden door de organisatie te begeleiden in het praktisch wegnemen van deze problemen en het werken naar oplossingen voor de klant. Dan kan bijvoorbeeld door het organiseren en begeleiden van dataopwerking.

Als team omarmen we agile waarden en gebruiken we scrum. Daarbij starten we op basis van een use case die we samen met de organisatie beschrijven. De inzichten die we ontwikkelen tijdens het oplossen van een use case toetsen we kortcyclisch bij stakeholders en gebruikers. Zo halen we feedback op en zorgen we ervoor dat we maximaal van waarde zijn. We zijn klaar wanneer de use case is opgelost en de data toepasbaar is waarvoor het bedoeld is.Functie-eisen

Je hebt een afgeronde universitaire of HBO-opleiding met ervaring op het vakgebied Data- en Informatiemanagement. Je bent ervaren met inhoudelijke ICT-aspecten als modellering, applicaties, interfaces, systemen. Dit op het niveau dat je zelf inzichten ontwikkelt, gebruikmakend van ons datawarehouse. Bekendheid en ervaring met gas-, en energietechniek, distributienetten is een grote pré.

De verschillende dimensies van datakwaliteit en datatypen zijn bekend terrein voor je. Je hebt de vaardigheden om oplossingsrichtingen te bedenken die zowel leiden tot (geautomatiseerd) schonen als het dichten van de oorzaak. Je hebt ervaring in data interpretatie, data preparatie en het testen van verbeteringen.

Je bent pro-actief, assertief, analytisch zeer sterk en kan communiceren met zowel het management als monteurs. Je bent niet bang om beslissingen te nemen, de verantwoordelijkheid te dragen voor deze beslissingen en ze uit te dragen richting de organisatie. Hierbij schuw je het gesprek met andere collega's niet.

Je hebt kennis en hands-on ervaring van verschillende (BI) tools, wij gebruiken:

 • Power-BI
 • Oracle SQL developer
 • Spatial workshop (pré)
 • Snowflake (pré)
Aanbod

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:  

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.108,- en € 5.869,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.  
 • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  
 • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  
 • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je 's ochtends eerst de kinderen naar school wilt brengen of nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.   
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
 • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.  
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen. 

Zijn wij een match?  
We investeren graag in duurzame relaties. Om zeker te zijn van een goede match, voeren we daarom een screening uit. Deze verschilt per functie en kan bestaan uit: een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Tijdens je sollicitatiegesprek vertellen we je precies waar de screening in jouw geval uit bestaat.  

Let op: vanwege onze veiligheidsvoorschriften is het bij al onze functies verplicht om Nederlands taalniveau C1 te lezen, spreken en schrijven.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem contact op met Tom Wagener

Neem contact op met

Tom Wagener

[email protected]

+316 21 319 426

Meer vacatures op ICTerGezocht.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in