ICT Support Medewerker, fulltime, Den Bosch & Veenendaal

Den Bosch

ISPnext
 • ISPnext
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Sta je graag mensen te woord en haal je voldoening uit het effectief oplossen van problemen?

Als ICT support medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Jouw gesprekspartners zijn veelal financieel medewerkers, financieel managers, controllers en medewerkers van de ICT afdeling. Dat betekent dat je zowel vragen van functionele als technische aard krijgt over onze ISP producten. Sinds 2000 optimaliseert ISPnext financiële processen. Door te digitaliseren bieden we meer inzicht, zorgen voor een efficiëntieslag en een kostenbesparing voor onze klanten. Inmiddels ontzorgen we ruim 260 (middel)grote organisaties, zoals de RAI, Shimano, Volvo, Blokker, WE Fashion en Het Nederlandse Rode Kruis. Sinds 2021 hebben VendorLink en ISPnext hun handen in een geslagen om zo de krachten te bundelen en elkaar aan te vullen waar kan. Als groeiende en vooruitstrevende organisatie, zoals ISPnext zich nu kenmerkt,  hebben we dan ook een internationale ambitie. Denk jij hier ook je steentje aan bij te willen kunnen dragen, lees vooral verder!

Hoe jouw dag als support medewerker eruit ziet?
Tussen 8.00 en 9.00 uur start je jouw dag in ‘s Hertogenbosch. Na een kort praatje bij de koffieautomaat neem je plaats tussen je support-collega's waar je de laatst binnengekomen incidenten naloopt. Voorbeelden hiervan zijn vragen over het digitaliseren van facturen, workflows en de interfaces met de verschillende (financiële) ERP-pakketten waarmee onze klanten werken (bijv. SAP, Dynamics 365, JD Edwards, Infor). Aan jouw de taak om deze zo snel en effectief mogelijk op te lossen, zowel telefonisch als via de online ISP-Supportdesk.
Wekelijks volgt op maandag om 10.00 uur een afdelingsoverleg om elkaar op de hoogte te houden van wat er speelt. Je komt in een divers team met genoeg begeleiding van verschillende seniors in het vakgebied. Vervolgens met z'n allen naar de keuken; er staat vast taart klaar van een jarige collega. Daarna ga je weer aan de slag met de lopende incidenten. Bij ISPnext hechten we veel waarde aan het nakomen van onze afspraken naar klanten. Het is dan ook jouw taak om de deadlines te bewaken.

Om 12.30 uur is het tijd voor een lunch met je 40 collega's; sluit aan bij de wandelgroep voor een frisse neus, een bezoekje aan de supermarkt voor de gezamenlijke lunch of op vrijdagmiddag een broodje kroket of sushi. ‘s Middags vervolg je je werkzaamheden en zorg je dat de klanten op de hoogte blijven van de voortgang van de incidenten. Je zorgt voor goede documentatie en kwalificatie in het systeem.

Tussen 16.30 – 17.30 uur eindigt je werkdag. Op vrijdag sluiten we de week af met een gezamenlijke borrel.

Wat mag je van ons verwachten?
ISPnext biedt je een fulltime functie binnen een enthousiast, gekwalificeerd en gedreven team. We hebben een informele en betrokken bedrijfscultuur getypeerd door professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme. ISP heeft twee locaties waar op kantoor gewerkt kan worden, in ‘s-Hertogenbosch en Veenendaal. Daarnaast kun je rekenen op:
 • Een uitstekend salaris.
 • 30 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans.
 • Pensioenregeling.
 • Interne en externe training/opleiding.
 • Internetvergoeding
 • Mobiele telefoon.
 • Tweewekelijkse stoelmassage

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij?
Als ICT support medewerker bij ISPnext beschik je over:
 • Een mbo/hbo diploma in een ICT technische richting;
 • 1-3 jaar relevante werkervaring, bijv. op een financiële afdeling met ICT taken of op een servicedesk bij een ERP leverancier;
 • Kennis van financiële/administratieve processen is een pré;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Een gestructureerde manier van werken;
 • Analytisch vermogen en daadkracht om incidenten zo efficiënt mogelijk op te lossen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Aantal uur per week 40 uur
Overleg mogelijk
Bedrijfsomschrijving ISPnext, gevestigd in 's-Hertogenbosch, creëert oplossingen voor het automatiseren van de factuurverwerking, het declaratieproces, het inkoopproces en contract management. Wij zijn actief sinds 2000 en ruim 200 (middel)grote organisaties maken gebruik van onze oplossingen. Dit zijn o.a.: Blokker, Plieger, Volvo, Bilfinger, RAI, DPD, Shimano, Strukton, Het Nederlandse Rode Kruis, Pokon Naturado en WE Fashion. Wij zijn een enthousiast team van ongeveer 60 medewerkers en door verdere groei van onze organisatie zijn wij momenteel op zoek naar uitbreiding.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns Support Medewerker in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures