Medior .NET Developer - Den Bosch

Den Bosch

De Twee Snoeken
 • De Twee Snoeken
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij vanuit een indrukwekkend monumentaal pand in het centrum van Den Bosch aan de slag met innovatieve bouwsoftware die gebruikt wordt door woningcorporaties, provincies en gemeenten? De Twee Snoeken zoekt een Medior .NET Ontwikkelaar die het unieke online platform “WoonConnect” gaat onderhouden en verder ontwikkelen. 
De Twee Snoeken is een softwareontwikkelaar en multidisciplinair architectenbureau in één! Deze gepassioneerde organisatie bestaat uit een team van circa 100 ICT'ers, ontwerpers, technici, kostendeskundigen, bouwfysici en grafisch vormgevers. De software voor de bouw wordt ontwikkeld onder de namen BouwConnect en WoonConnect. De softwaresuite van BouwConnect omvat een BIM-Bibliotheek, BIM-software en webapplicaties. WoonConnect is een ICT-innovatie waarmee iedere woning in Nederland kan worden omgetoverd tot een digitaal 3D-Model. Je werkzaamheden als developer zijn variërend in een  dynamische en informele organisatie. Jij komt te werken in een hecht en creatief team waarbij je dagelijks werkt met stand-ups. Samen met het team gaan jullie het ontworpen softwaresysteem voortdurend doorontwikkelen. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid en alle vrijheid om zelfstandig te werken.
 
 

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een vakidioot die zich volledig gaat vastbijten in het platform (WoonConnect). Je bent nieuwsgierig, zelfstandig en op de hoogte van de nieuwste technieken. Daarnaast ben jij een allround .NET Developer (zowel front-end als back-end, waarbij in eerste instantie de nadruk zal liggen op back-end), die ervaring heeft met het werken in een Scrum / Agile omgeving. Belangrijk is dat je plezier hebt in je werk, loyaal bent, mee wil bouwen in teamverband en dat je altijd op zoekt bent naar verbetering!  
Verder beschikt de ideale kandidaat over: 
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau; 
 • Meerdere jaren ervaring met C# / NET(core);
 • Ervaring met programmeren van een SPA (bij voorkeur Angular) en NodeJS;
 • Ervaring met communicatie vanuit frontend met complexe backend applicaties; 
 • Begrip van frameworks, unit testen en dependency injection; 
 • Goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 •  
Aanbod
De Twee Snoeken biedt een fijne werkplek in een groeiend en innovatief bedrijf met een professionele en prettige werksfeer. Je gaat werken vanuit het monumentaal pand in het centrum van Den Bosch waarbij jij in overleg je werktijden flexibel kan indelen. De werkweek wordt afgesloten met een gezellige gezamenlijke vrijdagmiddagborrel waar je iedere week van harte welkom bent! 
Je ontvangt goede arbeidsvoorwaarden welke afhankelijk zijn van leeftijd, opleiding en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook uitstekend. Dit om het feit dat De Twee Snoeken valt onder de CAO voor architectenbureaus. Wil je hier meer over weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer. 
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Lars Cornelissen via telefoonnummer 013-303 4117.
Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.
Hupp ondersteunt De Twee Snoeken bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.  

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Twee snoeken is een architectenbureau en softwareontwikkelaar voor de bouw. Het team bestaat uit circa 100 ICT'ers, ontwerpers, technici, kostendeskundigen, bouwfysici en communicatiedeskundigen die staan voor een integrale aanpak van kleinschalige aanpassingen aan woningen tot grootstedelijke opgaven zoals aardgas-loze wijken, dorpen en steden. Al ruim 50 jaar bouwt de Twee Snoeken aan betere woningen en gebouwen, prettigere straten, leukere buurten, fijnere wijken, leefbare steden en gemeenten. De organisatie is verbindend, verantwoordelijk en bevlogen. De Twee Snoeken bestaat uit drie divisies (WoonConnect, BouwConnect en Architectuur) welke onderling intensief samenwerken.  

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Den Bosch