PLC engineer sector overstijgend - Den Bosch

Den Bosch

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als fervent PLC engineer kan je hier je hart ophalen. De projecten waarin jij je bijdrage gaat leveren zijn van hoog niveau. Hoewel de meeste projecten op basis van Siemens (S7) worden gedraaid is er ook expertise van andere merken in huis. Mocht je internationale ambities hebben dan zal je hier ook in worden ondersteund. Blijf je liever dichterbij huis dan is dat ook mogelijk. Voorbeelden van projecten zijn bagagehandeling systemen, slachthuizen, bagger operaties, scheepskranen, bruggen en sluizen en nog een hoop meer. Kortom, een diversiteit aan opdrachten.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO opleiding (Technisch)
- Je hebt ervaring als PLC engineer
- Kennis van Siemens is een sterke pre
- Je hebt een rijbewijs en bent bereid tot reizen

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, veel vakantiedagen, auto van de zaak en een goede pensioen regeling.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze leuke en informele werkgever is al ruim 20 jaar actief in de technische en industriële automatisering. Ze werken sector overstijgend en worden ook door gerenommeerde partijen gevraagd te ondersteunen in projecten wanneer deze echt moeilijk worden. De expertise ligt met name bij Siemens PLC engineering projecten maar ook met Scada, C++ en met andere PLC merken zijn ze vertegenwoordigd. Inmiddels werken er ruim 30 technische specialisten voor deze organisatie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PLC Engineer in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures