+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.

Back-end Developer | Delft, Hybride werken, Top of the bill pensioenregeling Delft

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

CodeCast

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
CodeCast

Gevraagd

 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • 3.000 - € 5.500 p/m (bruto)
 • Pensioenregeling
 

Locatie

Delft
 

Vacature in het kort

Bij CodeCast krijg je als backend developer de unieke kans om je creativiteit en technische vaardigheden volledig te benutten. In een omgeving waar vrijheid, openheid en oplossingsgerichtheid centraal staan, werk je aan uiteenlopende technische uitdagingen. Je bent de spil in het bedenken, ontwikkelen en implementeren van innovatieve oplossingen voor onze klanten. Dit is jouw kans om niet vast te zitten aan één ontwikkeltaal en echt het verschil te maken. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Bij CodeCast laten we ons niet beperken door vaste ontwikkeltalen of bestaande frameworks. Wij geloven in een open benadering en oplossend vermogen. Iedereen heeft de vrijheid om naar eigen inzicht en talent digitale technieken toe te passen, zodat onze klanten hun doelen bereiken. Als backend developer ben je een digitale “jack of all trades”. Je werkt met een scala aan technieken en systemen en duikt niet weg voor het onbekende. Jouw voornaamste bezigheden zijn het bedenken en uitwerken van oplossingen voor technische uitdagingen en vraagstukken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren, ontwikkelen, testen en live zetten van (nieuwe) functionaliteiten bij de producten van onze klanten. Je bent altijd op zoek naar verbetering en gedreven om de klant een product op te leveren waar wij allemaal trots op kunnen zijn. Concreet betekent dit dat je bij CodeCast niet vast zit aan één ontwikkeltaal of gekaderde aanpak. Maar juist de ruimte krijgt om out-of-the-box te denken, in elk deel van het proces.

Gevraagd

Wie zoeken we?
 • Een oplossingsgerichte programmeur die niet bang is om out-of-the-box te denken.
 • Je hebt minimaal 4+ jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van software development (Java, C#, SQL).
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig, tegenover je collega’s en de klant.
 • Daarnaast is het mooi meegenomen als je ervaring hebt met Agile werken.
 • Je woont in Nederland en je beheerst de Nederlandse taal.


Aanbod

Wat bieden we?
Een ruim pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden. Hieronder vallen onder andere, maar niet uitsluitend:
 • Een salaris tussen de € 3.000,- en € 5.500,- bruto passend bij jouw ervaring als medior of senior developer.
  • Medior: € 3.000,- en € 4.000,- bruto.
  • Senior: € 3.500,- en € 5.500,- bruto.
 • Een ‘top of the bill’, flexibele pensioenregeling.
 • De ruimte om deze functie hybride in te vullen; je werkt voornamelijk vanuit huis.
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Een high-end laptop en telefoon.
 • De mogelijkheid om je sportabonnement, extra vakantiedagen of een nieuwe fiets vergoed te krijgen.
 • Werken in een team met slimme, maar vooral ook gezellige gasten.*
* Over Codecast
Codecast neemt geen genoegen met een one-size-fits-all oplossing! De beste oplossingen beginnen daarom met inzicht krijgen in de bedrijfsvoering. Weten waar kansen en uitdagingen liggen om zo organisaties slimmer, sneller en flexibeler maken. Dit doen we door middel van ons constant groeiende platform en – niet geheel onbelangrijk – een team van getalenteerde digitale denkers.

Het Codecast team is altijd op zoek naar manieren om de werkprocessen te verbeteren. Een fijne groepsdynamiek is daarbij essentieel. We besteden jaarlijks meerdere momenten aan teamcoaching-events waarbij we ons richten op het delen van kennis, het verbeteren van soft skills en de onderlinge samenwerking. Naast teamcoaching gaan we ook gewoon gezellig met elkaar op pad. Denk bijvoorbeeld aan crossen in terreinwagens, een escape room challenge, survivallen of een avond fine dining in een sterrenrestaurant.

“Een gezellig team dat creatief, gemotiveerd en resultaat gericht is. Ideaal voor een nieuwsgierige developer.” - Enrico Plak

Uren

38 - 40 uur
In overleg

Bedrijfsomschrijving

CodeCast Dit is het tijdperk van de digitale transformatie. Van big data, kunstmatige intelligentie en instant service. Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op en verwachtingen veranderen net zo snel mee. Mensen verwachten steeds meer. En ze verwachten het nú. Dit tijdperk vraagt om een nieuw soort efficiency, om optimalisatie tot ver achter de komma. Het vraagt om slimme, doelgerichte automatisering van bedrijfsprocessen en integratie van systemen die dat mogelijk maakt. Digitale transformatie biedt kansen. En het stelt je voor uitdagingen. Het wordt steeds belangrijker om het continu evoluerende web aan systemen en processen zo in te richten, dat zij als één organisch geheel in dienst werken van jouw ondernemingsdoelstellingen. Maar het is een complex traject dat bovendien een grote impact heeft op je organisatie. Daarom kijken wij naar het grotere plaatje. Als je het ons vraagt gaat digitale transformatie over efficiency én over mensen. Over directe resultaten én over de toekomst van jouw bedrijf. Neem geen genoegen met een black box of met one-size-fits-all. Het is veel te belangrijk om blind in te stappen. Jouw bedrijfsvoering is leidend: is het niet precies goed, dan is het niet goed. Wij zijn CodeCast, de betrokken IT-partner die digitale transformatie toegankelijk, duurzaam en lonend maakt voor iedere organisatie. Door IT te benaderen vanuit bedrijfsvoering. Door onze toegankelijke werkwijze die erop is gericht om klanten mee te nemen in het proces en hinder en weerstand binnen de organisatie te minimaliseren. Maximaal inzicht, minimale overlast. Door te werken met stabiele, schaalbare software. En door te automatiseren met werkplezier en productiviteit van medewerkers voor ogen. Maar bovenal, door een betrokken partner te zijn die organisaties helpt om op duurzame wijze hun bedrijfsprocessen efficiënter te maken en kosten te besparen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in