+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
15 uur geleden geplaatst • 142x bekeken

Java Software Developer Delft • Stichting Deltares

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Stichting Deltares

Stichting Deltares
> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 32 - 40 uur
 • Universiteit of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior
 • Engels (taal)

Vacatureomschrijving

Met jouw talent en kennis een bijdrage leveren aan de reductie van de gevolgen van klimaatverandering? Werken aan een toonaangevend softwareproduct dat over de hele wereld wordt gebruikt om mensen tijdig te waarschuwen voor overstromingen en langdurige droogte? Dat is mogelijk!

Wat kun je verwachten als Java Software Developer bij Deltares
Dagelijks werk jij met een team van 10 ontwikkelaars aan het software platform Delft-FEWS. Dit platform draait over de hele wereld en maakt het mogelijk om tijdig waarschuwingen af te geven bij dreigend hoogwater.

In samenwerking met de klant en onze hydrologen ontwikkel je aan nieuwe back- en front-end componenten en verbeter je bestaande oplossingen. Je werkt met de talen Java 11, Typescript, XSD en JSON schema. Je gaat aan de slag met tools, zoals Teamcity, Jira, Sonarqube, Intellij Jetbrains, VisualVM, JaCoCo, Java Flight Recorder, OWASP. Ook werken we in de cloud met Azure, AWS, en Kubernetes. Verder help je ook bij het onderhoud en geef je support aan klanten. Ondertussen krijg je de ruimte om kennis op te doen en is er voldoende mogelijkheid om je eigen ideeën in te brengen en Delft-FEWS naar het volgende niveau te brengen.

Wat maakt de functie leuk en uitdagend?
Je gaat werken een veelzijdig product waar je in het begin aan de eenvoudigere onderdelen werkt en door de jaren heen steeds complexere onderdelen gaat ontwikkelen. Daardoor kun je inhoudelijk goed doorgroeien. Omdat er al 20 jaar aan het product wordt ontwikkeld met veel continuïteit in het team, zijn er zeer ervaren collega’s waar je veel van kunt leren. Je staat daarnaast dicht bij de eindgebruikers (nationaal en internationaal) van Delft-FEWS. Je moet soms snel schakelen bij urgente klantproblemen, maar dat zorgt voor een gevoel dat je werk echt toegevoegde waarde heeft.

Jouw team
Het team waarmee je werkt is zeer gedreven, toegewijd en betrokken bij het product dat ze ontwikkelt. En dat is ook nodig, omdat het product operationeel moet draaien en zeker moet werken bij dreigend hoog water. Als er in die situaties support nodig is, dan vraagt dat ook om goede afstemming en communicatie. Heb jij dezelfde instelling, dan pas je goed in dit team.
Naast serieuze zaken is er ook voldoende ruimte voor gezelligheid en leuke en leerzame onderbrekingen. Naast teamuitjes en borrels, werken we ook aan continue verbetering van ons werkproces en kennisuitwisseling.

Wat wij bieden
 • Een gemotiveerd team met een 'can-do' mentaliteit waar samenwerking, betrouwbaarheid en innovatie centraal staan;
 • Deltares biedt een aantrekkelijk salaris. Inschaling vindt plaats op basis van je ervaring. We gaan graag met je in gesprek;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • ABP middelloon pensioen, 34 vakantiedagen, een vitaliteitsbudget en een mobiliteitsbudget;
 • Prachtige kantoorlocatie in Delft met bijzondere faciliteiten op onze campus zoals de Deltagoot, Geo-centrifuge, Hydrohal, id-lab en laboratorium;
 • Een diverse en inclusieve werkomgeving*.


Functie-eisen

 • Bij voorkeur heb je al enige ervaring als Java-ontwikkelaar, maar een recent behaalde MSc/PhD in Computer Science (of vergelijkbaar) is ook goed;
 • Je hebt ervaring met de talen Java 11 en Typescript, bij voorkeur ook met XSD en JSON Schema;
 • Je bent bekend met Teamcity, Jira, Sonarqube, Intellij Jetbrains;
 • Je vindt het leuk om met een zeer complexe en uitdagende code base te werken;
 • Je hebt de volgende competenties: communicatief vaardig, je neemt verantwoordelijkheid, je kan zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer;
 • Je hebt affiniteit met agile werken en werken in het waterbeheer spreekt je aan.


Aanbod

Geïnteresseerd?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en sluiten jouw kwaliteiten aan bij het functieprofiel? Solliciteer dan direct via de solliciteerknop en upload jouw CV en motivatiebrief. Heb je vragen over de vacature? Neem voor meer info contact op met Brian de Bruin (HR Recruitment Officer; via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.; +31615267686).
​​​​​​
* Deltares zet zich in voor het creëren van een diverse omgeving en is er trots om een werkgever te zijn die gelijke kansen biedt. Alle gekwalificeerde sollicitanten worden in aanmerking genomen zonder onderscheid. Wij ondersteunen een respectvolle werkomgeving waarin alle mensen en talenten gewaardeerd worden.

Salaris

Deltares biedt een marktconform salaris. Inschaling vindt plaats op basis van je ervaring. We gaan graag met je in gesprek.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in