DevOps Expert IT | Consultant - Delft

Delft

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • Parttime
 • Auto v/d zaak, Laptop, Telefoon v/d zaak
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Over het bedrijf:
 • Wij implementeren innovatie softwareoplossingen.
 • Ben jij een echte DevOps Expert?
 • Heb je ervaring met implementatie?

Vaste baan: DevOps Expert IT | Implementatie | 3.500 - 5.500 | DevOps Expert

Wij geloven erin dat organisaties hun softwareontwikkeling radicaal moeten verbeteren om de strijd met hun concurrenten te kunnen winnen. Daarom voeren wij geen stapsgewijze verbeteringen door, integendeel, wij implementeren innovatieve oplossingen die software development ingrijpend veranderen.

Bij ons bedrijf sta jij als persoon centraal en zit je zelf achter het stuur voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Door jezelf te managen en ondernemend aan de slag te gaan streven wij naar technische excellentie en zorgen wij binnen het bedrijf voor een goede energy waar zeker weten ook ruimte is voor een hoop craziness!
Binnen ons bedrijf krijg je de kans om jouw ambities waar te maken, in welke richting dan ook. Wil jij je kennis écht ontwikkelen en als goeroe bekend staan in de markt? Of wil je juist meer de ondernemende kant op en je eigen team opstarten? Jij kiest!
Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Jouw werkzaamheden als DevOps Expert IT:

Voor de vacature als DevOps Expert Delft Implementatie ga je het volgende doen:

en Als consultant help je toonaangevende klanten met het oplossen van hun vraagstukken op het gebied van DevOps. Denk hierbij aan coaching van teams met het gebruiken van nieuwe tools, maar ook zeker aan het strategisch adviseren van hoger management over hoe zij hun softwareontwikkeling het beste kunnen inrichten. Je onderzoekt, adviseert, implementeert en neem teams en de rest van de organisatie mee in de oplossing.

Naast consultancy, geven veel van onze experts ook regelmatig trainingen en workshops, zo’n 1 á 2 keer per maand. Daarnaast delen zij kennis via blogs, whitepapers en webinars én spreken zij op conferenties.

Op vrijdagmiddag werk je met de rest van je collega’s aan de ontwikkeling van zowel het bedrijf als jou zelf. Als deel van het team bepaal je mede de richting van ons bedrijf en heb je inbreng in alle facetten van het bedrijf. Natuurlijk wordt er afgesloten met een borrel en zeer regelmatig met een viermomentje!

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde DevOps Expert, die past in deze rol.

Het ideale profiel voor deze functie:
 • Vijf tot tien jaar relevante werkervaring.
 • Ruime ervaring met het toepassen van DevOps, als consultant of intern binnen het bedrijf waar je werkt.
 • Goed bekend met de practices én weet hoe je de rest van de organisatie mee kan nemen in de voordelen en de implementatie ervan.
 • Je weet hoe je technische vraagstukken op een heldere manier uitgelegd krijgt, ook aan niet IT-ers.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Je blijft bij met de snelle ontwikkelingen die plaatsvinden op dit gebied door evenementen te bezoeken, erover te lezen en natuurlijk door erover te praten.
 • Resultaatgericht en ondernemend, maar vooral: je hebt passie voor het vak.
 • Je woont in de omgeving van Delft, Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam en Naaldwijk.
Als DevOps Expert IT bij dit bedrijf in Delft kun je rekenen op::

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 3.500 tot Euro 5.500. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

Je krijgt een laptop van de zaak. Je krijgt een telefoon van de zaak. Je krijgt een auto van de zaak.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Eenvoudig solliciteren:

Kom je uit de buurt van Delft, solliciteer dan ook ajb. Dus woon je in ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs of Valkenburg dan ben je welkom. Maar ook wanneer je woont in Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek of Bergambacht. En niet te vergeten Capelle aan den ijssel, Rijswijk en Delft. Als je maar niet te ver weg woont ben je dus welkom. Evenzo voor Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen. En ook Loosduinen, Randstad en Maassluis liggen gunstig voor onze vestiging.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.500 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!