Servicedeskmedewerker - Delft

Delft

Gemeente Delft
 • Gemeente Delft
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur
 • Bonusregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij passie voor IT? Wil je graag een rol spelen in de doorontwikkeling van onze afdeling? Lees dan verder!

Je rol

Als servicedeskmedewerker ben jij hét eerste aanspreekpunt voor de eindgebruikers binnen de gemeente Delft.

Medewerkers bereiken jou telefonisch, per email, via het Selfserviceportaal of persoonlijk. Op dit moment werken de meeste collega’s vanuit huis en heb je dus vooral te maken met thuiswerk problemen.

Je weet door de juiste vragen te stellen de vraag van de klant duidelijk te krijgen waarbij je zelfstandig met hulp van procedures en werkafspraken de problemen oplost. Vervolgens houd jij de regie op de (aan)vraag, melding, klacht of storing, zodat jij de eindgebruikers en directe collega’s goed op de hoogte kan houden.

Je werkplek

Je komt te werken in een team van negen collega’s. Onze afdeling is volop in beweging. Steeds meer werkzaamheden worden ondergebracht bij de Servicedesk. zowel op het gebied van Facilitair, ICT, HRM, Financiën en Inkoop. De nadruk ligt in deze rol in het oppakken van IT gerelateerde incidenten. Als collega vind jij het leuk om mee te denken en een rol te spelen in de doorontwikkeling.

Naast de servicedeskwerkzaamheden vervul jij ook een rol aan de balie van de Servicedesk. Je verzorgt bijvoorbeeld de uitgifte van toegangspassen en apparatuur. Je bemant de Servicedesk binnen de afgesproken tijden, zowel fysiek als telefonisch (indien nodig ook op locatie).

Je profiel

Je bent actief in het signaleren van mogelijkheden om problemen en storingen te voorkomen. Je fungeert als de ‘ogen en oren’ van de organisatie en werkt mee aan het continu verbeteren van de dienstverlening.

Daarnaast vind je het prettig om klanten te helpen met al hun vragen. Je bent een echte teamplayer; je collega’s en klanten zijn blij dat jij er bent!

Je weet de medewerkers van de klanten helder en correct te woord te staan zowel mondeling als schriftelijk en durft door te vragen. Ook beschik je over goede sociale vaardigheden zoals: kunnen luisteren, hulpvaardig zijn, inschattingsvermogen, overtuigingskracht en tact.

Wat wij verder graag zien:

 • Aantoonbare affiniteit op het gebied van IT vanuit een support rol;
 • Het is fijn als je ervaring hebt met Chromebooks, MS Teams, VDI en MFA via token;
 • Ervaring met Topdesk is een pre;
 • Je bent leergierig en wil je graag verder ontwikkelen in je vakgebied;
 • Je gaat ordelijk, systematisch en integer te werk;
 • Bereid om buiten kantoortijden te werken.

Ons aanbod

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.176,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 7). Het betreft een functie voor 36 uur per week. Bij zeer geschikte kandidaten is schaal 8 bespreekbaar.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald. 

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden. Op dit moment wordt er vanuit huis gewerkt i.v.m. de corona maatregelen.

Meer informatie of direct solliciteren

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Peter Vreeswijk (Floormanager Servicedesk) via telefoonnummer 06- 52739013.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv uiterlijk dinsdag 7 december via ‘solliciteer’ button. De gesprekken worden in overleg ingepland. 

De jongste oude stad van Nederland

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.

De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt

De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.176 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures