Embedded Java Developer - Delft

Delft

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De wereld van de elektrische auto’s is al een aantal jaren sterk in ontwikkeling, wat resulteert in een groeiende vraag naar autoladers. Ons team is gespecialiseerd in het onderzoek en de ontwikkeling van hogesnelheidsladers voor auto’s. Ons doel is om wereldwijd toepasbaar en interoperabel te zijn met alle elektrische voertuigen die stekker-lading toelaten.

Door gebruik te maken van 3 verschillende stekkers met hun eigen protocollen en certificatie, kan onze lader wereldwijd gebruikt worden. Het systeem bestaat uit verschillende hardware lagen om high-tech toegankelijkheid mogelijk te maken, zoals internet, hoogspanning, snelladen, auto-diagnostiek, afstandbediening ( Bluetooth / Internet ) en meer.


Functie

Van alle lagen is er één verantwoordelijk voor alle stroom, data en software-management. We hebben onbestaande mogelijkheden mogelijk gemaakt door Java te gebruiken in plaats van het gebruikelijke C/C++ voor dit embedded systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos en we zijn nieuwe / open source functies aan het bedenken, voor toekomstige leveringen.

Je komt terecht in een team van 25 ingenieurs die opgeleide en ervaren computerwetenschappers, data-ingenieurs en elektronica-ingenieurs zijn. Het team is behoorlijk zelfsturend en rapporteert aan de scrum-master, die op zijn beurt rapporteert aan de product owner en R&D manager.


Eisen

Je ontwerpt en ontwikkelt embedded applicaties voor onze high-end laadapparatuur, met (virtueel) internationale collega, binnen een dynamische en veranderende omgeving. We verwachten dat het volgende voldoende is:

– BSc of MSc graad in Informatica of gelijkwaardig
– 4+ jaar ervaring als professionele java ontwikkelaar
– 2+ jaar ervaring met embedded software ontwikkeling
– Ontwerp algoritme voor en binnen beperkte omgevingen (Embedded)
– Hoge standaarden / Kwaliteit codering vaardigheden (clean code, principes, design patterns)
– Werken en samenwerken in een internationaal op afstand verdeeld team
– Zelfstandigheid en onafhankelijkheid binnen een dynamische omgeving
– Vloeiend in de Engelse taal
– Woonachtig in Zuid-Holland / Den Haag / Rotterdam regio

Het volgende is nice-to-have

+ C++ binnen Embedded Systemen
+ Sterke kennis van (Embedded) Linux
+ Agile / Scrum principes
+ DevOps engineering
+ Nederlands sprekend


Aanbod

– Deel uitmaken van een state-of-the-art R&D project
– Carrière / C.V. verrijkende ervaring
– Dynamische en uitdagende baan
– Internationaal engineering team om mee samen te werken / van te leren
– Ervaring opdoen als Low-level Embedded Java ontwikkelaar
– High-end werkstation + R&D laboratorium
– Toegang tot de nieuwste elektrische-automotive tooling
– Verlaat het kantoor met een volledig opgeladen auto
– Salaris tot €5.500,- per maand
– Vakantiegeld + 13e maand aan het einde van het jaar
– 40 vakantiedagen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rick Rijkers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures