Frontend Developer | React, TypeScript | Delft & remote | innovatie & ownership in ei..

Delft

Moxio B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen als frontend developer?
Als frontend developer bouw je mee aan duurzame applicaties waar grote spelers uit de infrastructuur-branche en overheid dagelijks op vertrouwen. Onze suite aan oplossingen zorgt ervoor dat in deze complexe omgevingen, informatie en daaruit te genereren inzichten toegankelijk gemaakt worden. Dit doen we bijvoorbeeld bij ProRail, Schiphol, in grote infrastructuurprojecten en bij de Waterschappen van Nederland. 

Je werkt niet alleen aan uitdagende functionele verbeteringen, maar zorgt er ook voor dat onze applicaties op technisch vlak bij de tijd blijven en neemt initiatief in het uitzetten van de lijnen voor de frontend-discipline binnen Moxio. We werken al een tijd met o.a. Javascript/Typescript, React en GraphQL – maar worden erg enthousiast van iemand die onze kennis aanvult en ons “on top of our game” houdt.  

Je bepaalt samen met het team de doelen en roadmap, zorgt voor een succesvolle uitvoering daarvan en brengt daarin innovatie en applicatie samen. Daarnaast ben je een fantastische sparringspartner voor alle disciplines en van positieve invloed ook op hoé we werken. 

lees meer

Functie-eisen Ben jij geïnteresseerd in...
Het werken in teams die gedreven wordt door ambitie en duurzaamheid, in plaats van onredelijke deadlines of het continu blussen van brandjes. Het werken in een organisatie waar enerzijds veel geregeld is om het werken leuker en efficiënter maken; we vinden wielen graag maar één keer uit. Maar waar anderzijds initiatief voor verbetering altijd toegejuicht wordt, in een platte organisatie waar je geen nummer bent en dingen snel opgepakt kunnen worden. Een organisatie waar applicaties ontwikkeld worden die mensen concreet helpen in hun dagelijkse werk. 

Wij zoeken een teamlid die...
Liever ownership neemt dan slechts voorgeschreven lijstjes afwerkt. Als team bepalen we namelijk wat op de backlog voor onze eigen applicaties komt. Onze klanten dragen de uitdagingen aan - wij de oplossing. We zoeken iemand met enthousiasme en ervaring, die initiatief neemt in de overkoepelende frontend-innovatie. Iemand die ook een kick krijgt van anderen verder helpen in hun technische uitdagingen. En daarnaast graag met andere disciplines zoals UX de meest gebruiksvriendelijke applicatie realiseert, onder andere gebruikmakend van ons state of the art design system.

Jouw profiel
 • Je hebt een WO/HBO werk- en denkniveau 
 • Je hebt ruime aantoonbare (werk-)ervaring met Javascript/TypeScript en React. Ervaring met GraphQL is een pré.
 • Je kunt gedegen keuzes maken over in te zetten technologie en blijft op de hoogte van ontwikkelingen in het ecosysteem
 • Je hebt een agile mindset en werkt met oog voor de belangen van klanten en gebruikers iteratief naar het optimale resultaat toe 
 • Je hebt de wil om kwaliteit te leveren en nog beter te worden in je werk
 • Je bent niet bang voor uitdagingen en toont creativiteit in het oplossen van complexe problemen. Je kunt je grotendeels zelfstandig vastbijten in lastige puzzels en deze tot een succesvolle uitkomst brengen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Wat bieden we jou?
 • Een marktconform salaris
 • Deel uitmaken van een gedreven en betrokken team waarbinnen jij de ruimte krijgt dingen op jouw manier te doen; creativiteit en initiatief worden sterk aangemoedigd
 • De mogelijkheid om naar lezingen of conferenties te gaan die jou inspireren en Show-and-tell sessies van collega’s.
 • Gezellige lunch en een potje tafelvoetbal ter ontspanning.
 • VriMiBo en maandelijkse borrel in altijd wisselende cafés in Delft.
 • Goed bereikbare locatie aan de rand van de TU-wijk.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Op zoek naar een uitdagende ICT baan in delft? Bij Moxio hebben we de uitdagingen voor je klaar staan!

Wij zijn Moxio, een gedreven en dynamisch team dat oplossingen biedt in complexe informatie-uitwisseling. Wij ontwikkelen webbased applicaties voor het inzichtelijk maken van grote bergen data. Doordat we de data begrijpelijker maken voor iedere gebruiker, brengen we die naar een hoger plan.

We zijn begonnen met het faciliteren van de dataoverdracht bij grote infrabouwprojecten en zijn afgelopen periode uitgebreid naar een nieuwe branche: digitale wetgeving. In beide branches houden we ons bezig met het visualiseren van de data en zijn structuur, vloeiende user interactie en contact met de gebruikers om de ingewikkelde data toegankelijk te houden voor iedereen die ermee aan de slag gaat.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures