Pentester / Ethical Hacker - Delft

Delft

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij je kennis gaan verbreden als pentester? Wil je bij dé specialist in cybersecurity en informatiebeveiliging aan de slag? Kom dan werken als pentester in de regio Delft.


Wat ga je doen?

Als Pentester / Ethical hacker ga je risicoanalyses en penetratietesten uitvoeren op systemen en (web)applicaties bij klanten. Je bepaalt daarmee het dreigingsniveau, je hebt hiervoor verschillende tools die je kan gebruiken maar je gebruikt vooral jouw technische kennis en analytisch denkvermogen.

Na de pentest presenteer je jouw bevindingen aan de klant, adviseer je over de te nemen stappen en waar je verbetering ziet ga je deze natuurlijk ook implementeren.

Klanten zitten door heel het land en er wordt veel vanuit huis gewerkt, het kantoor zelf zit in de regio Delft.


Wie ben je?

Je bent een pentester die net start of al enige ervaring heeft op het gebied van IT security. Daarnaast is het belangrijk dat je resultaten goed en duidelijk presenteert, dus communicatief sterk in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Daarnaast:

- Heb je minimaal een HBO diploma in de richting van ICT;
- Vind je reizen door Nederland geen probleem;
- Een OSCP, CEH of CISA-certificering is een pre;
- Je kunt een VOG overleggen.


Wat mag je verwachten?

Naast een uitdaging als Pentester binnen een informeel team en een snelgroeiende organisatie, zorgen ze ook goed voor de collega’s. Hierbij moet je denken aan:

- Volop trainingen en opleidingen;
- Salaris dat loopt tot €4.500,- je wordt ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- Een laptop en telefoon;
- 25 vakantiedagen.


Waar ga je werken?

De organisatie is een expert op het gebied van cybersecurity en informatiebeveiliging in Nederland. Sinds 1994 richten zij zich op cybersecurity en daarnaast richten zij zich ook op de business. Vanuit het SOC worden dag en nacht infrastructuren van zorginstellingen, ziekenhuizen en andere MKB ondernemingen bewaakt. Hier staan opleidingsmogelijkheden en jouw groei centraal. Er zijn volop mogelijkheden, dus sluit je aan bij deze interessante organisatie.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Ethical Hacker in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures