Scrum Master - Delft

Delft

Star Apple
  • Star Apple702 vacatures
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Laptop, Opleidingsbudget
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij een afgeronde HBO opleiding in de richting van IT? En heb jij minimaal 1 jaar ervaring als Scrum Master? Dan ben ik op zoek naar jou!

Je komt te werken bij een bedrijf dat specialist is op het gebied van transformatie implementatie en optimalisatie. Het bedrijf staat voor continue groei, zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied. Om dit zo goed mogelijk te realiseren, bestaat het team uit specialisten die hun uiterste best doen om klanten tevreden te houden. De organisatie is momenteel aan het uitbreiden en is daarom op zoek naar meerdere Scrum Masters.


Functie

Je start de dag met een daily call met jouw team daarna zal jij het team begeleiden dat momenteel bij de klant wordt gecoached. Dagelijks heb je na de lunch een refinement sessie. Na de refinement sessie zal jij een 1-op-1 gesprek hebben met een teamlid om na te gaan hoe de persoonlijke doelen behaald kunnen worden. Daarnaast zal jij een zorgen voor een bijeenkomst waarbij je de planning met je team bespreekt. Hierin wordt er bepaald wat er bereikt gaat worden.


Eisen

- Je hebt een afgeronde HBO opleiding (in de richting van IT)
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als Scrum Master
- Je hebt ervaring met zelfsturende teams
- Je vind het leuk om mensen en teams te coachen
- Je kunt het gehele Scrum Proces goed faciliteren


Aanbod

-Een vast contract (met een proeftijd van 2 maanden)
-Een goed salaris tot €4000
-Een aantrekkelijke bonusregeling
-Een auto van de zaak (tot wel €1400 leasebudget)
-Een mobiele telefoon en laptop van de zaak
-Een pensioensregeling
-Een breed opleidingsbudget ( tot wel €9000 per jaar)
-25 tot 30 vakantiedagen

Bij interesse kan je mij bereiken via 088-321 8 123 of

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Daan Jonkhart
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!