Systeembeheerder Microsoft/Linux met doorgroei naar Senior! - Delft

Delft

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie heeft een groot systeembeheer en support team die intensief samenwerken voor klanten in de Randstad. Geen dag is hetzelfde als systeembeheerder bij deze klant van mij aangezien je zowel met Microsoft systeembeheer als Linux systeembeheer bezig bent, voornamelijk remote. Daarnaast voer je ook support werkzaamheden uit.

Je komt te werken in een team van ongeveer 20 systeembeheerders en je werkt op het begin voornamelijk op kantoor. Dit kan je blijven doen, maar je krijgt de ruimte om meer de buitendienst in te gaan. Jij zorgt er samen met je collega's voor dat klanten probleemloos kunnen werken.

Je werkzaamheden houden voornamelijk in: stabiele technische infrastructuur opstellen voor de klant, support leveren op Linux/MS servers, verbindingen, werkstations, VoIP, back-up systemen (Symantec), VMWare, Cisco/Netgear.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde opleiding MBO ICT-beheerder niveau 4;
- Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau;
- Je hebt al ervaring in een rol als systeembeheerder op Linux en/of Microsoft;
- Je hebt goede kennis van ICT infrastructuren en werkzaamheden die daarbij komen kijken;
- Je kan samenwerken, bent pro-actief, sociaal ingesteld, en een betrouwbare werker;
- Je hebt kennis van Linux/Windows servers, Microsoft Exchange, MS/Linux softwarepakketten, back-up systemen, werkstations, VoIP, storage, Cisco/Netgear, hosting, Middleware;
- Je weet wat RHCE is en RedHat.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een uitstekend basisalaris, ruim trainingsbudget en omringd worden door passievolle mensen.

Interesse? Neem dan contact op met Shervinio Harris via telefoon op: +31 (0)6 21 34 07 12 of via mail op: [email protected]! Ook kan je hem een Whatsapp bericht sturen waar hij direct op zal reageren. Hij zorgt er voor dat je in dezelfde week al op gesprek kunt gaan!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf bestaat nu ongeveer 10 jaar en heeft de focus liggen op MKB-bedrijven. Naast systeembeheer en support zijn er ook afdelingen in de organisatie te vinden die zich richten op (web)development, sales, marketing en een afdeling HRM. Kortom: een groot en professioneel bedrijf waar je als systeembeheerder veel groeimogelijkheden hebt. Er wordt met iedereen rekening gehouden en samen met de afdeling HRM word jij persoonlijk ook begeleid naar grote hoogte.

Je komt te werken in een gezellig team van systeembeheerders waar je mee samen gaat werken. Het bedrijf zorgt voor een goede IT infrastructuur bij haar klanten en daarnaast leveren ze ook complete software pakketten af.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures User Experience Designer in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures