Programmeur met gedegen programmeer kennis - Dedemsvaart

Dedemsvaart

Schoonderwolf Diensten BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Binnen deze functie maak je deel uit van het ontwikkelteam en ben je mede verantwoordelijk voor de verdere optimalisatie van de automatiseringsomgeving en het in eigen beheer gebouwde ERP systeem. Zo vertaal je de eisen / wensen vanuit de gebruikers naar bruikbare functionaliteiten en houd jij je bezig met de ontwikkeling van nieuwe interfaces tussen de verschillende systemen en platformen. In de nabije toekomst zal het huidige systeem gemigreerd moeten gaan worden naar een nieuw platform waarbij een belangrijke rol voor je is weggelegd. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het testen en documenteren van de aanpassingen en ondersteun je de gebruikers.
 

lees meer

Functie-eisen
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting ICT;
  • Minimaal 3 – 5 jaar relevante werkervaring en bij voorkeur kennis van de volgende programmeertalen (Business Basics, Java, PHP, HTML5);
  • Je hebt een technische affiniteit met de platformen SQL en Linux;
  • Je beschikt over een probleemoplossend vermogen, bent analytisch sterk en communicatief vaardig;
  • Verder ben je technisch onderlegd, je werkt zelfstandig (hands-on mentaliteit) en gestructureerd en bent een teamspeler;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van de Duitse taal is een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Een uitdagende en afwisselende functie, met een diversiteit aan projecten, in een professionele omgeving bij een dynamische en financieel gezonde organisatie met innovatieve producten. Binnen de Schoonderwolf Groep heerst een no-nonsense cultuur waarbinnen voldoende ruimte voor zelfontplooiing is. Prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is het kantoor van Heering Kunststof Profielen BV in Dedemsvaart.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Schoonderwolf Groep bestaat uit verschillende technische georiënteerde bedrijven waaronder Heering Kunststof Profielen BV, Polytech Kunststoffen BV en Galvano Hengelo BV. Wij zijn erg ambitieus, groeien hard en voor de afdeling ICT is een belangrijke rol weggelegd wat betreft de automatiseringsomgeving bij de diverse bedrijven. Doordat er telkens nieuwe bedrijven aan de groep worden toegevoegd, ontstaan er tal van kansen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Programmeur in Dedemsvaart Bekijk alle soortgelijke vacatures