Helpdesk / Servicedesk / Supportmedewerker voor online webshop software in de Meern (..

De Meern

Shoppagina
  • Shoppagina
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je bent telefonisch en per e-mail het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over de werking en mogelijkheden van onze webwinkelsoftware. Naast het bieden van (technische) ondersteuning bij het inrichten en vormgeven van de webshop denk je ook mee met de klant om binnen de mogelijkheden van het systeem tot de beste oplossing te komen. Je maakt deel uit van een team van 7 personen.

Op de rustige momenten kun je diverse werkzaamheden oppakken zoals onderhoud van diverse websites en webshops, acquisitie, marketing, SEO, berichten posten op Facebook of Twitter of als je het leuk vindt betrekken we je bij de webshop in outdoor artikelen die wij zelf runnen vanaf dezelfde locatie. Ervaring met deze werkzaamheden is niet vereist.

lees meer

Functie-eisen
  • Je bent voor 4 of 5 vaste dagen in de week beschikbaar.
  • Je bent superhandig met computers en bent zeer leergierig.
  • Je spreekt en schrijft netjes Nederlands.
  • Daarnaast ben je natuurlijk klantvriendelijk ingesteld en sociaal vaardig
De eerste tijd word je begeleid zodat je alle mogelijkheden en functies van de webwinkelsoftware goed leert kennen. Daarnaast zul je veel leren over de verschillende zaken die te maken hebben met het runnen van een webshop, zoals vindbaarheid in Google, verschillende vormen van online marketing, etc.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 1.900 - € 2.400 p/m

Afhankelijk van opleidingsniveau, leeftijd en werkervaring. Indicatie: € 1900,00 - € 2400,00 bruto per maand op basis van fulltime (40 uur per week)
Aantal uur per week 32 - 40 uur
Voorkeur fulltime (40 uur) in overleg 4 vaste werkdagen (32 uur) bespreekbaar
Overige info Elke dag lunchen we in onze algemene ruimte met 2 andere leuke kleine bedrijven. De lunch is gratis. 
Op vrijdagmiddag is er tijd voor een chipje/biertje/wijntje/frisje en kan er gespeeld worden op de oude retro consoles die we hebben staan. Een potje tafelvoetbal of pingpong behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Ram hieronder op de groene knop en je hoort snel van ons!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Shoppagina levert sinds 2009 online webwinkelsoftware voor de startende webwinkelier. Vanaf € 9,50 per maand kan men een eigen webwinkel beginnen. Alle gangbare betaalmethodes evenals koppelingen met verschillende diensten zoals verzendpartijen en vergelijkingssites zijn geïntegreerd om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Deze software is volledig in eigen beheer ontwikkeld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Support Medewerker in De Meern Bekijk alle soortgelijke vacatures