+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Bilt.
Laad meer vacatures

Windows Server/Azure/Microsoft 365 beheerder De Bilt

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

Pet ICT-Diensten

  • Gecontroleerde werkgever
Pet ICT-Diensten

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
 

Locatie

De Bilt
 

Vacature in het kort

Bij Pet ICT werk je aan het opzetten en onderhouden van verschillende systemen zoals Windows, Azure en Office365. Je bent de persoon die zorgt dat klanten meer uit hun systemen halen. Je werkt aan nieuwe projecten en helpt klanten met problemen. Samenwerken is belangrijk, dus je kunt altijd overleggen met collega's. Je doel is om klanten blij te maken door hun verwachtingen te overtreffen. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Je bent binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van de Windows server-, Azure- en Office365-omgevingen. Als de klant meer uit zijn systeem wil halen zorg je ervoor dat het wordt uitgebreid of aangepast. Je streeft er altijd naar om dit zodanig te doen dat de verwachtingen van onze klant worden overtroffen. Want dat is waar Pet ICT voor staat!
Je vindt het leuk om nieuwe projecten op te zetten, maar je helpt de klant ook graag bij problemen en wensen waar hij tegenaan loopt. Je kunt goed analyseren en oplossingen bedenken. Daar sta je natuurlijk niet alleen voor, je kunt altijd terecht bij een collega voor overleg, zeker als er meer tijd en onderzoek nodig is. Dat je daarbij werkt volgens de geldende SLA’s en de klant pro-actief informeert hoe het ervoor staat, spreekt natuurlijk vanzelf.


Gevraagd

Je beschikt minimaal over mbo of hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding informatica afgerond. Daarnaast heb je uiteraard de nodige ervaring met Office365 en ervaring met servers en netwerken. Kennis van hyper-V is een pré. Je weet dat je in dit vakgebied nooit bent uitgeleerd en je wilt je voortdurend verder ontwikkelen. Het is wel handig als je in de regio Utrecht woont.


Aanbod

Wat hebben we je te bieden? In elk geval dus een informele en collegiale werksfeer. Daarnaast bieden we je een prima beloning en arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Omdat we jouw ontwikkeling belangrijk vinden, investeren wij in tijd en budget voor trainingen en opleiding.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in