System Administrator Office 365 - Culemborg

Culemborg

StackOps
  • StackOps273 vacatures
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Auto v/d zaak, Laptop, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werken bij de leukste dienstverlener van de provincie Utrecht? Lees dan snel verder:


Wat ga je doen?

Voor een goede klant van ons ben ik op zoek naar een System Administrator. In deze rol ben jij degene die ervoor zorgt dat de gehele omgeving draaiende blijft. Denk hierbij aan veel automatiseren en het uitvoeren van migraties bij nieuwe en bestaande klanten. In een team van echte vakidioten ga jij verschillende Microsoft en VMware omgevingen beheren. De dienstverlener waar je aan de slag gaat heeft namelijk meer dan 900 servers om alle 6.000 gebruikers draaiende te blijven houden.

Binnen deze organisatie zijn er nog andere afdelingen waar je nauw mee samenwerkt, zoals de Servicedeskafdeling en Projectenafdeling. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het platform. Deze organisatie is echt vooruitstrevend en biedt jou alle mogelijkheden om je op persoonlijk en zakelijk vlak te ontwikkelen, door middel van opleidingen, cursussen en certificeringen.


Wie ben je?

- Een HBO diploma in de richting van IT;
- Goed in automatiseren, bij voorkeur met PowerShell;
- Werkervaring met Office 365, VMware en Windows Server;
- Kennis van Citrix en Ivanti;
- Bij voorkeur kennis van zowel Microsoft- én Linux-omgevingen;
- Ben jij in het bezit van MCSA, Citrix of VMware certificeringen dan is dit een grote pré.


Wat mag je verwachten?

- Een salaris tussen de €3.200 tot €4.500 bruto op basis van 40 uur;
- Verzorgde lunch op de zaak;
- Uitstekende pensioenregeling;
- Een leaseauto;
- Mobiel & laptop van de zaak;
- Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen d.m.v. trainingen en opleidingen;
- De mogelijkheid tot thuiswerken.


Waar ga je werken?

Deze dienstverlener houdt zich bezig met ICT-oplossingen zoals Cloud, werkplek, beheer en telefonie. Bij deze werkgever sta jíj centraal. Er wordt dus ook goed geluisterd naar jouw wensen, jouw behoeften en ze kijken samen met jou naar welke richting jij wilt groeien. Aan opleidingen, trainingen en cursussen dus geen gebrek!

Wat dit bedrijf ook leuk maakt is het feit dat er veel verschillende soorten IT-teams zijn, waarin mensen werken die jaren aan ervaring hebben. Deze kennis delen zij dan ook graag met hun collega’s om op die manier als collectief beter te worden in het werk! Ook werkt deze organisatie met de nieuwste technieken om op die manier altijd bij te blijven op de markt.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Jens Wagenaar | tel: 070 2 197 197 / 06 14 74 32 28 |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.200 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Jens Wagenaar
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!