+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
13 dagen geleden geplaatst | 147x bekeken

Projectleider digitalisering zorg, 36 uur pw, Capelle aan den IJssel Capelle aan den IJssel IJsselland ziekenhuis

Solliciteer nu
Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via ICTerGezocht.nl (zonder cv)

IJsselland ziekenhuis

IJsselland ziekenhuis
  • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

  • € 3.389 - € 4.964 p/m
  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Voor de afdeling Digital & IT binnen het IJsselland ziekenhuis zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste collega in de functie van projectleider digitalisering zorg. In deze functie draag je actief bij aan de maatschappelijke functie van het ziekenhuis. Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd!

Wat ga je doen?
De zorg is enorm in beweging en is steeds meer afhankelijk van digitalisering. Ons ziekenhuis heeft daar een heldere visie op, waarin staat waar we over een aantal jaar willen staan. Als projectleider ben je vanuit ICT-perspectief betrokken bij het realiseren van deze visie via de projecten die je leidt. Je werkt daarmee aan de kwaliteit van de zorg en indirect het welzijn van onze patiënten. Denk bijvoorbeeld aan projecten over beelduitwisseling tussen zorginstellingen of juist een project rondom eHealth.

Als projectleider digitalisering zorg maak je deel uit van het projectbureau binnen de afdeling. Je geeft als projectleider leiding aan meerdere typen ICT-projecten. Deze projecten gaan bijvoorbeeld over eHealth, voorbereiding op ICT-audits, procesoptimalisatie en data-uitwisseling met andere zorgverleners. Je bent verantwoordelijk voor alle projectfacetten van opstart t/m de nazorg. Je hebt hiervoor nauw contact met het management van de afdeling en de opdrachtgever van het project. Het ziekenhuis is in ontwikkeling en maakt zich klaar voor Zorg in de toekomst.

Als projectleider digitalisering zorg heb je een mooie plek tussen onze business en het informatiedomein. Je maakt namelijk onderdeel uit van het CIO (Chief Information Officer) Office. Het CIO Office heeft als taak om de ontwikkeling van de business te faciliteren en te vertalen van strategie naar bijvoorbeeld een werkende app.

Functie-eisen

Wat vragen we van jou?
We zijn op zoek naar iemand die stressbestendig, flexibel, organisatiesensitief en proactief is. Je bent gewend om op verschillende lagen te werken en te communiceren en weet hoe je mensen enthousiast kunt krijgen. Je kunt goed prioriteiten stellen, verschillende belangen bij elkaar brengen en hebt continu de focus op jouw projecten. De zorgomgeving is zeer dynamisch en afwisselend; hier krijg jij energie van!

Je beschikt over hbo+ werk- en denkniveau, een relevante opleiding op het gebied van
Informatica en automatisering en minimaal 5 jaar relevante ervaring als ICT-projectleider (liefst in de Zorg). Je hebt ervaring met methodieken zoals Prince2 Practitioner, IPMA en Agile (scrum/kanban). Verder heb je kennis van en affiniteit met onderwerpen zoals eHealth, data, besturingssystemen, platformen en werkprocessen.

Aanbod

Contract en salaris
Bij het IJsselland vinden we vertrouwen heel belangrijk. Aangezien het om een vaste functie gaat willen we deze invullen met vaste gezichten. Hier hoort een vast contract bij. Wel zo fijn om zekerheid te hebben.

Het salaris is conform de cao Ziekenhuizen en is mede afhankelijk van opleiding en ervaring. De functie is ingeschaald in FWG 60 (tussen de € 3.389,- en € 4.964,- bruto per maand o.b.v. 36 uur)

Wanneer en waar jij werkt mag je grotendeels zelf bepalen. Begin 2023 zijn we verhuisd naar een gerenoveerde vleugel in het ziekenhuis waar jij en je collega's elkaar kunnen ontmoeten en waar ook ruimte is om in alle rust te werken. Heb jij een voorkeur om 4 x 9 uur te werken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?
Wat leuk! Je kunt online solliciteren via de knop “solliciteer nu” op deze pagina.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan telefonisch contact op met Rogier de Groot op telefoonnummer 06-517 399 20.
Vragen over de procedure? Onze Recruiters, Rieke en Elise, zijn bereikbaar via 010-258 3440.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in