Java Developer in de omgeving Amersfoort - Bunschoten-Spakenburg

Bunschoten-Spakenburg

APRO Software Solutions
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Java Developer
Full time / part time

Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van onze applicaties. Je werkt nauw samen met de andere developers, testers en consultants, veelal als onderdeel van een SCRUM-team. Je hebt inbreng in het ontwerp en de architectuur. Je bent in staat om het ontwerp te vertalen naar een werkende oplossing en functionaliteit.
Als developer bij APRO maak je deel uit van een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor de ondersteuning en ontwikkeling van alle producten die APRO Software Solutions in haar assortiment heeft.

Wat wij bieden
 • Organisatie met korte lijnen.
 • Interne opleiding.
 • Mogelijkheden voor thuiswerken.
 • Afwisselende functie met ruimte voor eigen ideeën.
 • Werken via de SCRUM-methodiek.
 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Leuke werksfeer en ruimte om je verder te professionaliseren.
 • Mogelijkheden voor het behalen van certificaten (bijvoorbeeld, Java OCA/OCP, SQL, etc.)
 • Bedrijfsuitjes.

lees meer

Functie-eisen Wat wij verwachten
 • Ervaring is geen must
 • Opleiding in ICT, Bachelor of hoger.
 • Een teamspeler met een flexibele instelling.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Aantal uur per week 40 uur
Bij APRO Software Solutions werk je 2 dagen vanuit huis en 3 op kantoor
Bedrijfsomschrijving Wil jij werken bij een succesvolle en dynamische organisatie, waar je deel uitmaakt van een hecht team van veertig enthousiaste en betrokken medewerkers? Bij APRO Software Solutions wordt er hard gewerkt, maar er wordt minstens net zo veel plezier gemaakt. Wij geloven er in dat als jij het naar je zin hebt en op de juiste plek zit, deze positieve energie wordt omgezet in succes! Wij besteden hier dan ook veel aandacht aan. En jij kan hier onderdeel van worden . Kom jij het team versterken in Bunschoten-Spakenburg? Welkom!

APRO Software Solutions, opgericht in 1998, levert al meer dan 20 jaar, wereldwijd, standaard software oplossingen die volledig integreren met de ERP producten van Oracle; Oracle E-Business Suite en Oracle Financials Cloud. Met onze applicaties kunnen onze klanten hun belangrijkste financiële processen optimaliseren en automatiseren. APRO voert twee hoofdproducten, APRO Banking Gateway en APRO Imaging.

APRO Banking Gateway wordt ingezet voor het automatiseren van het betalingsproces aan leveranciers door middel van ingebouwde bankformaten en wereldwijde bankintegraties. Daarnaast worden bankafschriften automatisch ingelezen en verwerkt in Oracle waarbij nieuwe technieken worden toegepast zoals real-time payments en bank API's.

APRO Imaging wordt gebruikt voor het geautomatiseerd inlezen en verwerken van binnenkomende leveranciersfacturen in zowel PDF als XML formaat inclusief een koppeling op het elektronische factuurnetwerk Peppol waar APRO een certified Access Point is.

Op dit moment maken meer dan 300 nationale en internationale organisaties gebruik van onze producten. APRO heeft kantoren in Bunschoten-Spakenburg (NL) en Austin, Texas (US).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Bunschoten-Spakenburg Bekijk alle soortgelijke vacatures