UX Designer met kennis van Javascript gezocht! - Bunnik

Bunnik

Star Apple
  • Star Apple693 vacatures
  • Universitair of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie is hét keurmerk voor woningtaxaties. Ze valideren (controleren) taxatierapporten van woningen uit heel Nederland. Zo zijn er inmiddels bijna 5.000 taxateurs aangesloten en zien zij erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Met als doel om geldverstrekkers, woningcorporaties, intermediars en consumenten heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties te geven.

Het is een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is in een markt waar veel innovatieve technologieën worden toegepast. En het bereik van deze technologische oplossingen is enorm groot. Zo bereik en help je miljoenen mensen en leunt de gehele Nederlandse woningmarkt op hun software.

In totaal werken er inmiddels ruim 100 medewerkers binnen afdelingen op het gebied van ICT, helpdesk, validatie, marketing en administratie. Er heerst een ontspannen en informele werksfeer waarin je ook bij de directeur zo binnen kunt lopen. Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn en te ontwikkelen. En ambitie is erg belangrijk binnen het bedrijf!


Functie

De ICT-afdeling bestaat momenteel uit zo’n 10 developers, een tester, scrum master en een product owner. Vaak wordt dit verdeeld over 2 scrumteams. Er heerst een hele goede sfeer binnen het team met een leuke mix van jong en oud. Dit team werkt zowel aan interne als externe applicaties. Een voorbeeld hiervan is één van hun interne tools; dit is een AI bot die in een fractie van een seconde verschillende databases doorspit en kijkt naar bijvoorbeeld andere woningen, gegevens van het kadaster, maar ook op welke grond een woning staat of hoe het gesteld is met de Vereniging van Eigenaren. Dit om binnen korte tijd een grondige check te kunnen uitvoeren voor iedere taxatie. Vervolgens wordt alles door een medewerker van het validatie team gecontroleerd.

Een ander voorbeeld is de taxatie-app waar gecertificeerd taxateurs dagelijks gebruik van maken. Hierin worden allerlei gave feautures verwerkt om hen het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Momenteel zijn ze op zoek naar hun eerste dedicated UX designer/front-end developer. Tot voorkort hebben ze vaak met externe krachten gewerkt voor bijvoorbeeld de look & feel. Maar inmiddels hebben ze gemerkt welke meerwaarde het kan hebben om UX vanaf de beginfase bij een proces te betrekken. Er liggen diverse uitdagingen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, workflow en efficiëntie, maar ook look & feel!

Je komt te werken naast de Product Owner en de tester, samen zorgen jullie ervoor dat zowel de interne als externe applicaties worden verbeterd en deze optimaal aansluiten op de wensen en eisen van de gebruikers. Je krijgt veel ruimte en zelfstandigheid om de functie zelf vorm te geven. Maar je staat er nooit alleen voor!


Eisen

Eisen:
• Je hebt gevoel voor kwaliteit en bent proactief in het ontdekken van mogelijkheden om processen en
producten te verbeteren
• Je hebt passie voor je vak
• Je hebt ruime ervaring als UX designer/front-end developer
• Je bent creatief en kunt andere meenemen in jou (goede) ideeën
• De zwaarte in deze functie ligt bij UX, hoe meer technische kennis hoe beter, maar er zijn zeker ook (front-
end) developers die hierin zullen ondersteunen!


Aanbod

Aanbod:
• Een passend salaris o.b.v. kennis en ervaring;
• Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
• Vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk + de ruimte om de functie zelf vorm te geven
• Laptop van de zaak
• Reiskostenvergoeding
• Pensioenregeling
• 26 vakantiedagen
• 8% vakantiegeld

Contactgegevens:
Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Anne Taal – Candidate Consultant PHP | Python | Front-end & UX/UI Design
/ 088- 321 8 123 / 06-42455908 / www.starapple.nl

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures User Experience Designer in Bunnik