Medewerker AV-Support Detachering  - Breukelen

Breukelen

AVEX B.V.
 • AVEX B.V.
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving AVEX werkt voor toonaangevende ondernemingen binnen uiteenlopende branches. Stuk voor stuk bedrijven en organisaties die zich midden in een transitie bevinden. Innovaties gaan de maatschappij die we nu kennen immers drastisch veranderen.

Om daarin voorop te blijven lopen en ondernemingen kwalitatief te faciliteren, hebben we experts nodig. Professionals die een bijdrage willen leveren aan een veranderende wereld. Die snappen dat je moet samenwerken om verder te komen. En die een oneindige passie hebben voor solutions die communicatie sneller, makkelijker en effectiever maken. Als jij zo’n professional bent, wil je van betekenis zijn. Impact hebben. Het verschil maken. Daarnaast wil je jezelf ontwikkelen. Het liefst bij een bedrijf dat kansen biedt. AVEX is zo’n bedrijf.

Graag komen wij in contact met kandidaten voor de functie van:

Medewerker AV-Support Detachering
Breukelen, 40 uur per week
Startdatum: 01-09-2021

De functie
Je wordt voor bepaalde tijd gedetacheerd bij een of meerdere vestigingen van een klant van AVEX. De werkzaamheden die verricht worden bestaan onder meer uit het zorgdragen voor een optimale audiovisuele ondersteuning bij vergaderingen, presentaties, congressen en andere evenementen van de opdrachtgever. Daarnaast verricht je onderhoudswerkzaamheden, ben je het aanspreekpunt voor medewerkers van de opdrachtgever ten aanzien van AV-gerelateerde zaken waarbij je desgewenst een adviserende rol vervuld.

Daarbij komt kijken: het overzien, coördineren en het uitstekend laten verlopen van de inzet van audiovisuele apparatuur bij (online) vergaderingen, (online) presentaties, (hybride) congressen en andere (online/ hybride) evenementen. Fungeer je als aanspreekpunt bij grotere projecten voor de klant en hou je het overzicht (zowel technisch als organisatorisch). Preventieve onderhoudswerkzaamheden, advisering en fungeren.

lees meer

Functie-eisen
 • Mbo-werk- en -denkniveau.
 • In bezit van VCA-diploma.
 • 5-10 jaar uitgebreide ervaring met audio- en videotechnieken.
 • Ervaring met online meetings en andere streamingsplatformen en advies- en coördinatievaardigheden.
 • Uitgebreide kennis van computertechnieken, kennis van de gebruikte softwarepakketten.
 • Mondelinge beheersing van de Engelse taal, in bezit van rijbewijs B.
Wat bieden wij?
AVEX biedt je een afwisselende baan in een boeiende branche waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën. De arbeidsvoorwaarden zijn zoals je die van een eigentijds bedrijf mag verwachten met o.a. 38 vakantiedagen en een marktconform salaris. Daarnaast behoren een telefoon en laptop tot de voorwaarden. Je komt te werken in een enthousiast team waar samenwerking serieus wordt genomen en ruimte is voor eigen inbreng en visie.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, vul dan het sollicitatieformulier in of stuur of e-mail je cv, voorzien van korte motivatie, naar [email protected].

Voor vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0346-259259. Kijk voor meer informatie over de organisatie ook op www.avex-int.com/nl/nl/wie-we-zijn/.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Breukelen Bekijk alle soortgelijke vacatures