30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
22 dagen geleden geplaatst • 49x bekeken

Product Owner Breda • WhiteVision

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

WhiteVision

WhiteVision
11 - 50 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.700 - € 4.700 p/m
 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Ben jij de gedreven en op samenwerking ingestelde Product owner die de overtuiging heeft dat het altijd efficiënter en beter kan? Die energie krijgt van het bedenken van innovatieve oplossingen waarmee je een grote groep klanten succesvoller kunt laten werken? En wil jij met jouw analytisch vermogen en creativiteit het verschil voor onze klanten en collega’s maken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Product owner ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze (SaaS) producten. Je bent niet alleen gedreven om mooie producten te maken, maar de organisatie ook te helpen deze zo snel mogelijk op de markt te krijgen.
Je zorgt ervoor dat onze producten optimaal aan blijven sluiten bij de (latente) wensen van onze klanten en partners. Je signaleert kansen en ontwikkelingen waarvoor je innovaties en (nieuwe) functionaliteiten initieert. Je baseert je plannen op de bedrijfs- en productstrategie waar je ook je input voor levert. Dit vertaal je in user stories met acceptatiecriteria voor onze ontwikkelaars. Dit doe je voor zowel onze huidige klanten als nieuwe klanten en markten. En uiteraard zorg je ook voor de juiste documentatie rondom proces- en productbeschrijvingen.
Daarnaast stuur je het scrumteam aan, focus jij je op jouw thema’s en pak je hierin de verantwoordelijkheid om “op te leveren”. Zijn er vragen over een issue binnen de sprint? Jij zorgt dan voor duidelijkheid en kiest de juiste route, doordat jij weet wat de klant wilt.

Wie is WhiteVision
Al meer dan 1300 organisaties maken gebruik van onze oplossingen! WhiteVision is een groeiend SAAS-bedrijf van nu 30 medewerkers gevestigd in Breda. Wij helpen al ruim 15 jaar organisaties met oplossingen waarmee inkomende documenten (zoals inkoopfacturen) snel en eenvoudig digitaal worden verwerkt.
Bekend staan als dé onderneming die andere organisaties in staat stelt efficiënter te opereren, dát is ons doel. Onze missie is om eentonig en repeterend werk de wereld uit helpen. Want zo staan mensen gelukkiger in werk en leven. Dat vinden wij belangrijk, omdat we geloven in talenten van mensen. Dit staat ook centraal in onze werkwijze en in onze omgang met gebruikers, partners, medewerkers en toeleveranciers.

Functie-eisen

Wat breng je mee?
Je krijgt energie van het verder brengen en mede door ontwikkelen van een product naar een nieuwe fase en je houdt ervan om een analytische vertaalslag te maken van complexe thema's en organisatiedoelstellingen naar werkbare opdrachten voor ontwikkelteams.
Je bent communicatief vaardig en bent in staat om constructief en onderbouwd nee te kunnen en durven zeggen en technische (on)mogelijkheden te vertalen.
Ook heb je:
 • een afgeronde hbo-opleiding
 • +2 jaar aantoonbare ervaring als Product owner binnen de IT
 • de skills om vloeiend te spreken en schrijven in Nederlands en Engels
 • ervaring als Product owner binnen een SaaS omgeving (pré)
 • ervaring met een Agile mindset in een omgeving met één of meerdere value streams (pré)
Onze WhiteVision manier van werken is met respect, daadkracht, betrokkenheid en ambitie. Deze kernwaarden passen dan ook uitstekend bij jouw persoonlijkheid.

Aanbod

Wat bieden wij?
Naast werken binnen een heel gezellig en gemotiveerd team, op een mooi kantoor in Breda bieden wij jou het volgende:
 • Een mooi salaris tussen de € 3.700,- en € 4.700,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en een uitstekende pensioenregeling
 • Zelfstandige en afwisselende functie binnen een jong en enthousiast team
 • Alle mogelijkheden om jezelf binnen onze organisatie verder te ontwikkelen en je kennis te vergroten
 • Een team waarin hard gewerkt wordt, maar ook voldoende ruimte is voor plezier. Zo hebben wij regelmatig een leuke borrel en vele, toffe teamdagen. Als je snel bij ons start, kan je nog aansluiten bij onze barbecue in september!


Uren

40 uur
32-40 uur

Salaris

€ 3.700 - € 4.700 p/m
Afhankelijk van kennis en ervaring
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in