Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
2 dagen geleden geplaatst • 12x bekeken

Netwerk Engineer

Breda
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Avans Hogeschool

> 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.845 - € 4.307 p/m
 • 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Auto (B)
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Netwerk Engineer
36 uur | Breda

Onderwijs kan niet meer zonder ICT. En daarom ben jij onmisbaar. Samen met je team beheer je het Avans-netwerk en implementeer je de nieuwste ICT-toepassingen. Zo kunnen onze medewerkers en studenten zorgeloos werken.

Mooi werk
Een goed werkend netwerk verzorgen voor zo'n 30.000 gebruikers, op 13 locaties, verspreid over 4 steden: Dat is wat jij dagelijks doet. Samen met je collega's binnen serviceteam Netwerk, beheer jij het Avans-netwerk en haar steekcomponenten. Van dagelijks beheer tot innovatie en ontwikkeling: overal wordt jouw expertise gevraagd. Je sluit servers aan, sleutelt aan routers en access-points op nieuw- en verbouwprojecten, verhelpt storingen, richt netwerkcomponenten in en vervangt deze, en nog veel meer.

Wat je ook doet, je bent aan het pionieren. We zijn continu bezig met het vernieuwen en verbeteren van ons netwerk, en jouw input daarbij is meer dan welkom. We implementeren de nieuwste technologieën en werken bijvoorbeeld met Cisco SDN (Software-Defined Networking) en Microsoft Azure Cloud. En dat alles om het onderwijs van Avans zo soepel mogelijk draaiende te houden.

Jouw plek als Netwerk Engineer binnen Avans
Bij Avans zijn we ambitieus en willen we vooruit. Zo werken we aan gepersonaliseerde leerroutes voor studenten. Binnen ICT werken we met zo'n 150 collega's. Digitalisering en flexibilisering zijn onze toverwoorden. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld innovatieve apps, beheren en integreren we de IT-omgevingen en houden we de IT secure. Wat je ook gaat doen binnen ICT; je maakt impact, voor heel Avans. We kregen de titel ‘beste werkgever in niet-ICT-organisaties - hogescholen' op volgens Computable. Mooie prestatie toch?

Jouw team Netwerk bestaat uit 5 andere Netwerk Engineers, ieder met hun eigen expertise. We zijn een hecht team, waarin we nauw samenwerken. Ook hebben we veel contact met de andere serviceteams en de afdeling Huisvesting. Binnen ons team zoeken we de verbinding op en leren graag van elkaar. In de toekomst willen we dan ook meer T-shaped opereren. Hoewel we niet officieel een Scrumteam zijn, werken we Agile en werken we met elementen uit Scrum die voor ons werken. Zo staan we zelf aan het roer van vernieuwing, en is er veel ruimte voor jouw innovatieve inbreng.

We bieden je
Een omgeving waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere vakinhoudelijke en technische professionalisering. Verder bieden we je:
 • Een maandsalaris van minimaal € 2.845,- tot maximaal € 4.307,- bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 10 cao hbo).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand.
 • Deze functie betreft een vaste formatieplek. We starten met een aanstelling voor 1 jaar.
 • Een goede werk-/privébalans en fijne werkplekken.
 • Veel vrijheid in je baan met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Functie-eisen

Jij past bij ons
Jij bent een echte ICT'er in hart en nieren. Andere mensen helpen met het gebruiken en begrijpen van netwerken en ICT geeft jou een goed gevoel. Je streeft naar het optimaal haalbare resultaat en weet innovatieve ontwikkelingen te vertalen naar bruikbare toepassingen. Hierbij kijk je kritisch naar jezelf en sta je open om te leren. Anderen help je ook bij dit proces door eerlijke feedback te geven. Verder heb je:
 • Hbo- werk- en denkniveau en een diploma richting bijvoorbeeld Informatica en ruim 4 jaar ervaring als Netwerk Engineer.
 • Ervaring met het toepassen van netwerkbeveiliging, wat je ervaart als een belangrijke prioriteit.
 • Een CCNP-Certificering, of zin om dit te behalen.
 • Kennis van onze ICT-toepassingen zijn een pluspunt. Denk aan F5 ADC, Aruba Wireless, Palo Alto, Cisco SDA (Software Defined Access), ACI (Applicaton Centric Infrastructure), Azure Cloud en Infra-as-Code. We leren je graag wat je nog niet weet.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en de skills om vlot met je collega's te communiceren, op papier en in gesprek.
Vernieuwend Avans
Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte. Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs in co-creatie met het werkveld. En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen. Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via deze verhalen.

Draag bij aan onze ambitie
Zie je een mooie rol voor jezelf in het nóg verder professionaliseren van ons onderwijs? Solliciteer dan uiterlijk 11 februari via de sollicitatiebutton. Vertel ons in je motivatie waarom jij zin hebt in deze uitdaging. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met David Schrok, Netwerk Engineer via [email protected] Wij doen ons best om je binnen 2 weken na de sluiting van de vacature een update te geven over jouw sollicitatie. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 16 februari en de tweede gesprekken op donderdag 17 februari.

Wij vinden onze kandidaten zelf, dus met acquisitie doen we niets.
Trefwoorden: netwerk engineer, fulltime, Breda, hbo, Informatica, ervaren, netwerkbeveiliging, CCNP, F5 ADC, Aruba Wireless, Palo Alto, Cisco SDA (Software Defined Access), ACI (Applicaton Centric Infrastructure), Azure Cloud, Infra-as-Code, ict
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in