Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
12 dagen geleden geplaatst • 20x bekeken

Data Scientist & Engineer

Breda
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Nederlands, Engels (talen)

Vacatureomschrijving

Data Scientist & Engineer
32-40 uur | Breda

De juiste informatie, op de juiste plek, bij de juiste persoon, op het juiste moment. Daar draag jij aan bij door te bouwen aan ons Customer Data Platform. Zo druk je je stempel op een nieuw systeem binnen Avans

Mooi werk
Wij hebben onwijs veel waardevolle data. Het enige probleem is dat deze data verspreid staat over allerlei verschillende systemen, waardoor we het niet optimaal kunnen benutten. En om dit op te lossen, vliegen we jou in. Want samen met onze Product Owner bouw jij verder aan ons eigen Customer Data Platform (CDP) in Microsoft Azure. Jij helpt je collega's door slimme datatoepassingen voor ze uit te denken én te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan onze Instroomprognose of aan ons Prospect Journey Dashboard. Onze marketeers, roostermakers, opleidingscoördinatoren, directie, studenten en nog vele anderen zijn je nu al dankbaar!

Je brengt de benodigde data samen in het CDP en beheert de koppelingen met andere bronsystemen. Verder bouw je aan onze bestaande producten en voeg je nieuwe functionaliteiten toe. Zodra we een aanvraag voor een nieuwe use case binnenkrijgen, ben je in staat om complexe IT-materie naar begrijpelijke toepassingen te vertalen.

Jouw plek als Data Scientist & Engineer binnen Avans
Jij bent de nieuwe aanwinst van het team Algemene Informatievoorziening. Hier staan zo'n 15 collega's (and counting) elke dag voor elkaar klaar. We werken samen aan de tech- en datadoelen uit onze Ambitie 2025. We verliezen onszelf wel eens in onze ambitie, zo enthousiast zijn we. Dat levert ons wel de titel ‘beste werkgever in niet-ICT-organisaties voor hogescholen' op volgens Computable. Mooie prestatie, toch?
Samen met de Product Owner van het Customer Data Platform (CDP), vorm jij een dynamisch duo. Jullie hebben een relaxte, ambitieuze en open samenwerking. Grappen zijn altijd welkom, en de flexibiliteit is in het hele team voelbaar.

We bieden je
Een omgeving waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere vakinhoudelijke en technische professionalisering. Verder bieden we je:
 • Een maandsalaris van minimaal € 2.845,48 tot maximaal € 4.307,66 bij een fulltime aanstelling (schaal 10 cao hbo).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand.
 • Een aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte hoort een verlenging tot de mogelijkheden.
 • Veel vrijheid in je baan met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • Ongeveer 50 vrije dagen als je 40 uur per week werkt.


Functie-eisen

Jij past bij ons
Jij deelt graag je expertise met een non-profitorganisatie als de onze. Goed onderwijs vind je belangrijk, en daar draag je graag aan bij met jouw eigen unieke talenten. Je pakt kansen zoals deze met beide handen aan en ziet het als een mogelijkheid om te pionieren. Hierbij durf je fouten te maken, want daar leer je van. Je bent een spons als het gaat om nieuwe IT-ontwikkelingen en neemt veel initiatief om je hierin verder te ontwikkelen. Verder heb je: 
 • Een bachelor richting Business IT, zoals Computer Science, Data Science of Information Management.
 • Meer dan 3 jaar ervaring als Data Scientist en/of Data Engineer.
 • Een enorme drive om zelfstandig (meer) te leren over Microsoft Azure en de bijbehorende services voor het CDP (o.a. Redis, Functions en Event Hubs). Verder ben je bekend met Databricks, Google BigQuery en Power BI. Ook in Python, SQL en Scala heb je interesse.


Aanbod

Vernieuwend Avans
Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte. Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs in co-creatie met het werkveld. En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen. Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via deze verhalen. 

Draag bij aan onze ambitie
Zie je een mooie rol voor jezelf in het nóg verder professionaliseren van ons onderwijs? Solliciteer dan uiterlijk 31 januari 2022 via de sollicitatiebutton. Vertel ons in je motivatie waarom jij zin hebt in deze uitdaging. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Rebecca Hamers (Product Owner Customer Data Platform) via [email protected] Wij doen ons best om je binnen 2 weken na de sluiting van de vacature een update te geven over jouw sollicitatie.

Wij vinden onze kandidaten zelf, dus met acquisitie doen we niets.

Trefwoorden: Data Scientist, Engineer, fulltime, parttime, HBO, Business IT, Computer Science, data science, informatie management, ervaren
 

Meer vacatures op ICTerGezocht.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in