Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
20 dagen geleden geplaatst • 18x bekeken

Senior full stack php developer bij het grootste doing good platform van Nederland

Breda
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Social Care Network

Social Care Network
11 - 50 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Bedankt voor je interesse in Social Care Network! Ik ben Harrie, de lead-developer van Social Care Network, en ik ben op zoek naar een goede senior PHP developer om ons team te versterken. In 2015 ben ik in dienst gekomen als de eerste programmeur. In de tussentijd is zowel het team als de applicatie flink gegroeid. Inmiddels bestaat ons AM-team (Applicatie Management), dat verantwoordelijk is voor de technische doorontwikkeling en het onderhoud van de applicaties, uit 5 mensen: drie programmeurs (waaronder ikzelf), een product owner en een functioneel tester. We groeien dus hard en het gaat goed. Zó goed dat we weer op zoek zijn naar versterking! Namelijk een goede senior PHP developer, zodat we extra capaciteit hebben en zaken kunnen oppakken waar we nu simpelweg niet aan toekomen. Hieronder vind je meer informatie die je zou moeten helpen om te beslissen of deze baan iets voor jou is.

Het AM-team waarin je terecht komt bestaat op dit moment uit onze product owner Loes, functioneel tester Robin en onze programmeurs Ron, Bahati en ikzelf. Voor onderwerpen waar we zelf kennis (of handjes) tekortkomen, vullen we dit aan met externe expertise – bijvoorbeeld bij het testen van grote releases of bij het maken van designs.
We werken volgens SCRUM en doen sprints van 3 weken. Deze bestaan steeds uit 2 weken bouwen en 1 week testen en optimaliseren. We vinden het belangrijk dat de kwaliteit dus goed en getest is voordat het naar productie gaat. Het werken met sprints geeft rust, omdat we weten dat we gefocust werken aan het juiste en niet meer hooi op onze vork nemen dan we aankunnen.
Maar we kijken natuurlijk ook verder dan die drie weken! Omdat we een klein team zijn, word je betrokken bij het uitzetten van de strategie tijdens onze halfjaarlijkse heidagen, teamdagen, wekelijkse teamupdates of aan de lunchtafel 😉. Tijdens die dagen bespreken we met elkaar wat onze plannen zijn op de langere termijn, en we waarderen het heel erg als jij hierover mee wilt denken vanuit jouw expertise!

Binnen Social Care Network is veel aandacht voor groei en ontwikkeling. In een wereld waar continu van alles verandert en nieuwe technieken opduiken, is het essentieel om te blijven leren. We kijken daarom regelmatig samen op welk terrein jij graag zou willen groeien en bedenken vervolgens hoe we je daarbij het beste kunnen ondersteunen.
En natuurlijk is er ook regelmatig ruimte voor ontspanning! Omdat we niet allemaal hele dagen op kantoor werken, is het belangrijk dat we elkaar af en toe zien in een informele setting zodat we ook eens over iets anders kunnen hebben dan sprints en KPI's. Er worden dus regelmatig (digitale) borrels of uitjes georganiseerd, we gaan uit eten omdat we wat te vieren hebben of we gaan na het werk nog even ergens iets drinken. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen staan!

Functie-eisen

Als senior PHP Developer ben je op de eerste plaats, samen met de lead developer, verantwoordelijk voor de beste technische oplevering van de landelijke en lokale platformen. Je bent niet al tevreden als je een manier hebt gevonden om een probleem op te lossen of een nieuwe feature te maken, maar je zoekt naar de beste manier m.b.t. onderhoudbaarheid, herbruikbaarheid en veiligheid. Je bent een ‘omdenker' (if it doesn't go right, go left), en werkt graag aan ambitieuze projecten.
Daarnaast zijn er uiteraard een aantal vaardigheden en eigenschappen die we van je verwachten:
 • HBO-WO afgeronde opleiding;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als PHP Developer;
 • Ruime ervaring met PHP en MySQL;
 • Ervaring met het Symfony Framework, Doctrine en Sonata;
 • Je hebt kennis van OO-architectuur, design patterns, anti-patterns en code smells;
 • Ervaring met front-end ontwikkeling (HTML, CSS, javascript), jQuery en Less/Sass;
 • Ervaring met de Linux command line;
 • Ervaring met ElasticSearch en/of Varnish is een pré maar leer je ook on the job;
 • Je bent graag onderdeel van een team dat samen een stip op de horizon zet en daarvoor gaat;
 • Je vindt het leuk om te sparren met de andere programmeurs en de leiding te nemen in een technische beslissing;
 • Je gaat zelf pro-actief op zoek naar een oplossing als je een probleem tegenkomt.

Meer vacatures op ICTerGezocht.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in