Junior Systeembeheerder omgeving Breda

Breda

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als Junior Systeembeheerder aan de slag bij een organisatie waar jij kan doorgroeien? Dit is je kans, lees snel verder en reageer!


Wat ga je doen?

Deze organisatie beheert de IT omgeving van haar onderwijsklanten, de omgeving bestaat bijna uit 1600 servers en jouw rol bestaat uit het ondersteunen van de senior Systeem en Netwerkbeheerder. Jij bent binnen deze organisatie als Junior Systeembeheerder verantwoordelijk voor het oplossen van de complexe problemen die de technische specialisten van de klanten ervaren. Dit zijn voornamelijk problemen op het gebied van servers, netwerken en applicaties.

De omgeving waarin gewerkt wordt bestaat uit Windows Server, daarnaast wordt er gewerkt met Azure, Active Directory, Office365, SCCM en SCOM. Heb jij hier al ervaring mee en wil je je kennis hierin verder ontwikkelen dan is dit de juiste organisatie om dat te doen!


Wie ben je?

- Je hebt minimaal een MBO niveau 4 IT opleiding afgerond;
- Je bent communicatief vaardig:
- Je hebt ervaring met het oplossen van problemen op server en netwerk niveau;
- Je hebt ervaring met Active Directory, Office 365, SCCM, SCOM en Azure;
- Een MD100, MD101 of ITIL certificaat wordt gezien als en mooie pré.


Wat mag je verwachten?

- Salarisindicatie tot €3.100,- op basis van 40 uur;
- 25 vakantiedagen;
- 8,5% vakantiegeld;
- Een mooie eindejaar bonus;
- Doorgroeimogelijkheden, hier krijg je de kans om jezelf zowel op persoonlijk als op technisch vlak verder te ontwikkelen;
- Leuke uitjes samen met je collega’s, zodra dat weer mogelijk is!


Waar ga je werken?

Bij een organisatie wat zich heeft gevestigd in Breda. Het team van support bestaat momenteel uit 18 man. Het doel van het team is om de onderwijsinstellingen op het gebied van IT te ondersteunen. Voor Corona werden er regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd, zodra het weer kan dan wordt dit weer opgepakt!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Raisha Rambharse | tel: 070-2197197 / 06-41082940 |

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Raisha Rambharse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures