.NET developer - Breda

Breda

Star Apple
  • Star Apple707 vacatures
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 uur
  • Laptop, Pensioenregeling, Winstdeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een gave organisatie in de omgeving van Oosterhout ben ik per direct op zoek naar een junior .NET developer. Jouw nieuwe werkgever bied jou enorm veel uitdaging aan en de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. Met voornamelijk klanten actief in de zorg werken zij intern aan afwisselde projecten. Als echt IT bedrijf bestaat het bedrijf uit 26 medewerkers waarvan 22 developers. In drie scrumteams werken zij in sprints aan verschillende projecten. Hier ga jij je dus niet vervelen! Als jij het beste uit jezelf wilt halen en wilt groeien als developer bij een IT bedrijf vol passie en mooie klanten, ben jij hier aan het juiste adres!

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties en e-business oplossingen. Zij onderscheiden zich van andere bedrijven door veel te investeren in hun medewerkers. Zo investeren zij in de nodige Microsoft certificaten en wordt jij on the job goed getraind. De werksfeer is erg informeel en jouw collega’s zijn erg collegiaal. Ook teambuilding is erg belangrijk bij dit bedrijf.


Functie

Als junior .NET developer begint jouw dag bij dit bedrijf na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie in de volgende sprint naartoe gaan werken. Jij gaat hier ontwikkelen op basis van .NET en Angular. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die jullie maken. Je zal dus goed moeten kunnen schakelen om te sparren met klanten.

Deze kleine club wil grootse kwaliteit leveren en investeert daarom in wat ze bootcamp dagen noemen. Hierbij behandelen ze verschillende nieuwe technieken die nu of in de toekomst van belang kunnen zijn. Individueel kan je cursussen of trainingen volgen om door te kunnen groeien in je functie.


Eisen

- Kennis van .NET, C# en Angular;
- Minimaal 1 jaar relevante werkervaring of aantoonbare hobbymatige ervaring;
- Je bent een teamspeler en analytisch onderlegd;
- Je hebt een echte drive om te ontwikkelen.


Aanbod

- Salarisindicatie € 2500 - €2800,- afhankelijk van kennis en ervaring;
- 8% vakantiegeld
- 25 vakantiedagen
- Fulltime dienstverband, 32 uur is bespreekbaar;
- Bonusstructuur op basis van winstdeling;
- Royale pensioenregeling;
- Mobiele telefoon en laptop van de zaak;
- Zelfstudiemogelijkheden in overleg/

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 2.800 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Megan van der Vliet
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures