PHP developer - Breda

Breda

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Dit bedrijf werkt met veel grote namen samen waarvoor zij slimme IT oplossingen bedenken. Je kan hierbij denken aan het ontwikkelen van complete en complexe softwaresystemen tot aan maatwerk software voor diverse klanten. Momenteel hebben zij een eigen in-house SaaS platform ontwikkeld dat ervoor zorgt dat allerlei verschillende systemen samenwerken.

Met andere woorden: een complex systeem waar jij graag mee aan de slag wilt!

De bedrijven waarvoor zij aan de slag gaan liggen voornamelijk in de telecom branche, maar daarnaast lopen deze ook uiteen van overheidsinstanties tot aan energiebedrijven. Dit doen zij samen met een team van ongeveer 21 personen in een nieuw pand in Breda waar zij als enige bedrijf in zitten. Het heeft lekker een Brabants sfeertje waardoor het lekker informeel is en je gemakkelijk bij een ander kan aankloppen voor vragen of met jouw ideeën. Momenteel werken zij vanuit thuis in verband met corona. Je zal daarom momenteel remote werken, maar je bent op z’n tijd ook van harte welkom op kantoor. Na corona zal het kantoor weer volledig open zijn, maar je mag er ook voor kiezen om remote te blijven werken mocht dit je voorkeur hebben!


Functie

Als back-end developer ga je samen met je mede-collega’s werken aan complexe softwaresystemen. Het team waarmee je samenwerkt bestaat uit ongeveer 10 developers, waarvan 1 front-end developer en 1 DevOps. De opdrachten waar je aan gaat werken kunnen verschillen van hun eigen complexe SaaS platform tot aan maatwerk softwaresystemen. Momenteel mag je zelf de keuze maken om aan 1 project te werken of aan meerdere projecten. Dit kan het in-house softwaresysteem zijn of juist een van de maatwerkprojecten voor een klant, of een combinatie van beide. De keuze wordt aan jou overgelaten, zolang jij maar met een gedreven houding aan de slag wilt gaan en je werk goed en kwalitatief uitvoert.


Eisen

• Relevante afgeronde HBO- of WO opleiding (en je beschikt over WO denk- en werkniveau)
• Minimaal 2 jaar professionele ervaring met PHP
• Ruime ervaring met het gebruiken en maken van RESTful API’s
• Je wilt jezelf blijven ontwikkelen
• Je bent een echte teamplayer dat continu zoekt naar nieuwe oplossingen en mogelijkheden

Je scoort extra punten wanneer je gemakkelijk zelfstandig aan complexe software kan werken (je collega’s staan uiteraard open voor vragen!)

Mocht je een studie afgerond hebben aan de TU/e? Dan horen we dat graag!


Aanbod

• Een zeer goed salaris naar kennis en ervaring [2800-4000]
• Een fulltime werkweek (met de mogelijkheid tot 32 of 36 uur)
• Een functie waarin je aan meerdere projecten mag gaan werken
• Een team van ervaren mede-developers waar je veel van (of juist aan) kan leren
• Een informele werksfeer waar jouw ideeën en input gewaardeerd worden
• Mogelijkheid om remote te werken (ook ná corona)
• 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
• Reiskostenvergoeding
• om remote te werken (ook ná corona)
• Hardware naar eigen keuze
• Een goed geregeld pensioen
• Trainingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen
• Bij goed functioneren een vaste aanstelling (na 1 jaar)

Ben jij er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan?
Laat het mij dan weten door je CV (en motivatie) te sturen naar en ik zal zo snel mogelijk contact opnemen met je (binnen 24 uur).

Is dit niet helemaal iets voor jou, maar denk je dat dit een ideaalplaatje is voor iemand die jij kent? Laat het mij dan ook even weten! Dan zal ik contact met je opnemen om de mogelijkheden met je door te nemen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Kelly-Jo Liva
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures