Solution Architect - Breda

Breda

StackOps
  • StackOps271 vacatures
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
  • Bonusregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben je Microsoft minded en wil jij jouw expertise inzetten voor Onderwijsinstellingen?


Wat ga je doen?

Wanneer jij jouw hands-on ervaring bent ontstegen naar een volgend niveau, waar jij in staat bent naar het grotere geheel te kijken, een blueprint uit te kunnen tekenen en om als technisch adviseur op te treden voor jouw collega's en klanten, dan zoek ik jou.

Binnen deze rol ben jij als lead architect de technische steun voor de projectleiders en je technische collega's. Daarnaast ben je in staat om met klanten te sparren, de behoefte uit te vragen en om de klanten te voorzien van de juiste technische oplossing.

Dit houdt in dat je nauw betrokken bent bij pré sales, maak je calculaties voor de offerte, bedenk je hoeveel uren hierin gaan zitten, geef je een presentatie aan de klant én spar je mee over de techniek.

Belangrijk hierbij is dat je vooral veel ervaring en diepgaande kennis hebt van de Microsoft producten, zoals Azure, PaaS- diensten, Microsoft System Center, Intune, Office365, SQL Server, AD, etc.


Wie ben je?

- HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
- Je bent analytisch en weet prioriteiten te stellen;
- Certificaten als TOGAF, Prince2 zijn een grote pré;
- Je hebt diepgaande kennis van Microsoft producten.


Wat mag je verwachten?

- Salarisindicatie van € 4.000,- tot €5.700,- op basis van 40 uur;
- 25 vakantiedagen;
- 8,5% vakantiegeld;
- Een mooie eindejaar bonus;
- Ook op dit niveau, is er voor jou genoeg uitdaging;
- Een IT Dienstverlener gericht op het onderwijs.


Waar ga je werken?

Deze organisatie is dé dienstverlener voor het onderwijs. In totaal bestaat het bedrijf uit 50 man en zijn ze gevestigd in omgeving Breda. Vanwege een grote aanbesteding zijn ze op zoek naar versterking! Ook naar jou?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Charlotte Arbouw | tel: 070 - 2 197 197 / 06 - 28 19 30 69 |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.700 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Charlotte Arbouw
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!