Docent Data Science & AI - Breda

Breda

Avans Hogeschool
 • Avans Hogeschool
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Docent Data Science & AI
32-40 uur | Breda

Jij brengt de praktijk en actualiteit naar de collegezaal, waarmee je impact maakt op onze opleiding en op onze studenten.

Mooi werk
Door studenten op te leiden in Data Science en AI heb je veel invloed op het vakgebied. De studenten zien jou als lichtend voorbeeld met de ervaring die je meeneemt uit het bedrijfsleven. En dat is niet zo gek, want je hebt al behoorlijk wat gezien binnen verschillende organisaties, waardoor je de perfecte begeleiding kunt bieden aan studenten. Jij snapt de praktijk en kunt je studenten dus begeleiden in hun projecten, stage- en afstudeeropdrachten.

Werken als Docent Data Science & AI biedt een enorme afwisseling. Je gaat praktisch aan de slag met de studenten en werkt mee aan de ontwikkeling van dit vak binnen Avans. Zo heb je ook veel contact met het bedrijfsleven en onderzoek je de toepassingen van het vak in de praktijk. Zodat je studenten echt verder kunt helpen. Binnen Avans neem je deel aan ontwikkelgroepjes, waarbinnen we samen werken aan bepaalde onderwerpen. Zo brengen we de opleiding naar een steeds hoger niveau.

Jouw plek als Docent Data Science & AI binnen Avans
Bij Avans zijn we ambitieus en willen we vooruit. Zo werken we aan gepersonaliseerde leerroutes voor studenten. We innoveren en verbeteren, waarbij jij je stempel kunt drukken op de uitkomst.

Onderling zit de sfeer er goed in. We helpen elkaar verder en denken met elkaar mee. We verliezen onszelf wel eens in onze ambitie, zo enthousiast zijn we. Dat zorgt ervoor dat we veel ruimte voor ontwikkeling hebben. Alles wat je interessant vindt, kun je uitdiepen. Pak vooral de regie over jouw carrière en maak gebruik van de vrijheid die we je daarin bieden.

Het fundament ICT wordt jouw plek. Samen met ongeveer 30 collega's inspireer je onze studenten en ben je voor iedereen benaderbaar. Binnen de gehele academie werken we met zo'n 150 enthousiaste collega's en leiden we onze studenten op tot hooggekwalificeerde professionals.
Je komt in een warm bad terecht, onderling als docenten en met de studenten. Er heerst een persoonlijke sfeer, waarin iedereen zich thuisvoelt.
 

lees meer

Functie-eisen Jij past bij ons
Vanuit de diverse contexten waarin je werkte en de methodes waarmee je werkte, inspireer je graag je studenten met jouw kennis en enthousiasme. Verder heb je:
 • Een master Computer Science, Econometrie of een vergelijkbare opleiding.
 • Een certificaat Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB) of zin om dit te behalen via Avans.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • De drive om je bedrijfskundige ervaringen in Data Science & AI te delen met anderen.
 • De ambitie om te blijven groeien in je expertise.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.658 - € 5.026 p/m
Overige info We bieden je
Een omgeving waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere vakinhoudelijke en technische professionalisering.

Verder bieden we je:
 • Een maandsalaris van minimaal € 3.658,- tot maximaal € 5.026,- bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 11 cao hbo).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand.
 • Wij bieden je een aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte hoort een verlenging tot de mogelijkheden.
 • Een goede werk-/privébalans en fijne werkplekken.
 • Veel vrijheid in je baan met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
Vernieuwend Avans
Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte. Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs in co-creatie met het werkveld. En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen. Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via deze verhalen.

Draag bij aan onze ambitie
Zie je een mooie rol voor jezelf in het nóg verder professionaliseren van ons onderwijs? Solliciteer dan uiterlijk 13 december via de sollicitatiebutton. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Josje Knoop, interim adjunct-directeur, 088-5256872, [email protected]

Wij doen ons best om je binnen 2 weken na de sluiting van de vacature een update te geven over jouw sollicitatie.

Wij vinden onze kandidaten zelf, dus met acquisitie doen we niets.

Trefwoorden: docent, data science, AI, computer science, econometrie, hogeschool, vacature Breda, fulltime, parttime, Nederlands, Engels

 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!