Coördinator tenders & sales - Breda

Breda

ICT Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

INNOCY is hét advies- en ingenieursbureau van de toekomst. Met ons team van zo’n 70 professionals bestrijkt de gehele en oneindige levenscyclus van complexe infra-projecten. We noemen ons niet voor niets LIFE-CYCLE-MASTERS: van meedenken en selecteren van de beste infra-oplossing in het allereerste stadium tot en met concretiseren, beheren, slopen of hergebruiken van assets als bruggen, tunnels en sluizen. Wij zijn actief in de vakgebieden: assetmanagement, projectmanagement, veiligheid, techniek & automatisering en data & informatie. 

Dit vind je leuk om te doen: 

 • Signaleren van nieuwe uitvragen in de markt
 • Inhoudelijk beoordelen van uitvragen
 • Coördineren het commerciële proces
 • Zorgen dat de aanbiedingen tip top verstuurd worden
 • Werken in een technische omgeving

lees meer

Functie-eisen

Hier herken je jezelf in:

 • Communicatief, pro-actief en assertief
 • Resultaatgericht en nauwkeurig
 • Teamspeler
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • HBO/WO-opleiding
 • 32 – 40 uur per week beschikbaar
 • Ervaring in een vergelijkbare functie
 • Ervaring in de infrawereld (is een pré) 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info

Wat bieden wij?
‘Waar kun jij dan op rekenen?’ Wij zijn open en vol vertrouwen naar onze medewerkers. Jij ‘krijgt’ bij ons het volste vertrouwen en waardering en wij verwachten van collega’s dat zij deze vrijheid en waardering met beide handen zullen aanpakken. 
Verder kun je rekenen op: 

 • Een dynamische werkomgeving bij verschillende vooraanstaande opdrachtgevers in het land
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens ons ‘cafetaria model’ waarin je veel vrijheden krijgt om deze zelf in te vullen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jonathan van Oudheusden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT vacatures Breda
Vergelijkbare ICT vacatures in Breda