Engineer Audio/Video | IT kennis | Uitstekende voorwaarden | Regio: Breda

Breda

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor de functie van Engineer Audio/Video ben jij verantwoordelijk voor het installeren van videoconferentie systemen, mediatechnologie systemen en AV oplossingen, onderhoud en oplossen van storingen op klantlocatie.
Functie-eisen Met succes voltooide technische training, bijvoorbeeld voor communicatie-, IT- of elektronicatechnicus op MBO werk- en denkniveau;
Interesse in AV en IT;
Ervaring met installatie, bediening en ondersteuning;
Kennis van netwerktechnologieën (LAN, WAN, WLAN, switches, routers enz.);
Onafhankelijk, betrouwbaar en zorgvuldig werkend;
Sterke servicegerichtheid;
Flexibiliteit en teamwork;
Rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Kerncompetenties omvatten videoconferentie en audiovisuele oplossingen, waarvoor alle medewerkers van onze klant buitengewoon gepassioneerd zijn. De strategie om onderscheid te maken tussen Unified Communications, Unified Conferencing en Unified Collaboration onderscheid hen van anderen. Zij zijn de enige leverancier met de juiste oplossingen en aanbevelingen van alle toonaangevende leveranciers. Met zo'n 150 experts verspreid over de verschillende locaties, blijft zij groeien.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Welkom bij Personnel Search IT Recruitment, opgericht in 2002, marktleider en één van de meest betrouwbare & professionele IT detacheerders van Nederland. Onze sterke reputatie van professionaliteit en succes is opgebouwd door een elite team van senior IT recruiters. Wij willen het verschil maken, werken snel, professioneel en denken in oplossingen. Door elkaar scherp te houden en wederzijds uit te dagen ontstaat een basis voor een duurzame relatie en gedeeld succes. Wij ondersteunen slechts een beperkt aantal opdrachtgevers en werken alleen exclusief. Dit stelt ons in staat om tailormade aandacht en tijd te besteden aan elke opdracht en effectief gebruik te kunnen maken van ons netwerk. Wij bemiddelen HBO IT specialisten met minimaal 4 jaar werkervaring en recruiten wereldwijd.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!