Netwerk Helpdeskmedewerker - Breda

Breda

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De baan

Jouw nieuwe functie gaat verder dan alleen het oppakken van 1e en 2e lijn issues; dit is een rol waarbij je jouw technische kennis op het gebied van networking / security en skills qua support naar een hoger plan kan tillen!

We zoeken een netwerkbeheerder voor een juniorfunctie, die naast het oppakken van complexe tickets (t/m 3e lijn) óók mee gaat denken over het ontwerp van complete infrastructuren. Je gaat helpen deze te implementeren en verhelpt alle issues omtrent storingen. Je krijgt hierbij alle rechten!

Je gaat aan de slag op de interne support-afdeling van een softwarebedrijf, dat gespecialiseerd is in ontwerp, aanleg en beheer van complexe infrastructuren voor grote retailers en warehouses uit Nederland en België. Jouw team bestaat in totaal uit 3 skilled support engineers (inclusief jijzelf) en jullie werken nauw samen met ervaren infra-beheerders.

Samen dragen jullie zorg voor het optimaliseren van cloud infrastructuren, inclusief security en firewalling, voor klanten uit Nederland en België. Je krijgt daarbij de kans je te bewijzen op netwerk-niveau, door deel te nemen aan projecten en mee te gaan naar klanten en jullie eigen datacenters, waarbij je als rechterhand van de infra-beheerder fungeert!

Nog meer ambities? Perfect! Je krijgt de kans om uiteindelijk aan het roer te gaan staan van jouw team!


Het bedrijf

Als software en infrastructuur specialist levert dit bedrijf uit Breda hoogbeveiligde infrastructuren aan grotere internationale retailers en warehouses in Nederland en België. In totaal werken er bijna 200 mensen en het bedrijf kent een zeer laag personeelsverloop.

Het bedrijf telt 2 vestigingen; net over de grens in België en het hoofdkantoor in Breda, waar jij aan de slag gaat op de support-afdeling. Je krijgt te maken met zowel de Nederlandse als Belgische werkmentaliteit en het is een leuke uitdaging om kennis te maken met de verschillende culturen en werkmethodes!

Als werkgever biedt het bedrijf naast individuele vrijheid in functie, enorme uitdagingen op technisch niveau en zeer mooie doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden!


Het aanbod

Voor deze functie kun je rekenen op een salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week) en het bedrijf kent daarnaast zeer nette secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Zo kun je doorgroeien naar de rol van Teamlead of Infra Engineer!

Er is sprake van een informele werksfeer, een respectvolle samenwerking en korte communicatielijnen tussen de verschillende IT afdelingen, management en directie. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatieven!

Hou je van ontspanning en plezier? Mooi! Teambuilding en een informele werksfeer worden erg belangrijk gevonden, daarom organiseert men regelmatig leuke, actieve en gezellige activiteiten met het hele bedrijf!

Overige mooie arbeidsvoorwaarden:

  • Na bewezen verdiensten een lease-auto én vast contract!
  • 25 vakantiedagen & 8,33% vakantiegeld;
  • Een breed aanbod aan opleidingen;
  • Een nette pensioenregeling.

Jouw profiel

Wij zoeken voor deze technisch uitdagende rol met doorgroei een persoon met:

  • Een afgeronde IT opleiding (HBO of MBO 4);
  • Sterke technische én communicatieve vaardigheden;
  • Een passie voor en affiniteit met networking en security;
  • Minimaal 2 jaar ervaring met het werken op een skilled helpdesk.

Ben jij in het bezit van Cisco certificering (CCNA) en zou je graag je CCNP willen behalen? Deze werkgever helpt je daarbij! Reageer dus snel!

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Vergelijkbare vacatures vind je op: https://www.jelling.nl/vacatures-systeem-en-netwerkbeheer of https://www.jelling.nl/vacatures-helpdesk-en-support.
Ga voor een volledig aanbod IT vacatures naar www.jelling.nl!

Solliciteren tijdens #corona? Bij Jelling IT Professionals maken we het mogelijk, middels online óf persoonlijke gesprekken, uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling bezorgt jou de leukste IT-baan!

Wij zijn gespecialiseerd in de leukste vacatures voor IT-professionals zoals jij. En we adviseren je graag over welke baan en welke werkgever het beste bij je past.

Solliciteren kan overal. Vacatures genoeg. Maar waar kun jij het beste jouw wensen en ambities kwijt? Dat brengen we samen in kaart!

Een van onze enthousiaste medewerkers wordt jouw vaste contactpersoon gedurende het hele traject.

Bij Jelling zijn we mensgericht en betrokken. Onze persoonlijke benadering en korte lijnen zijn de sleutel tot ons succes!

Zoek nu in al onze beschikbare IT vacatures of schrijf je in bij Jelling.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Breda