Full-stack developer (PHP) - Breda

Breda

Sidekick-IT
  • Sidekick-IT
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Twintig jaar geleden startte Sidekick-IT vanuit Breda met het ontwikkelen van maatwerk IT-oplossingen. Ondertussen bouwt en onderhoudt het ambitieuze team uiteenlopende applicaties voor ruim vijftig enthousiaste klanten waaronder de Federatie Medisch Specialisten, REWIN, RIVM, Stadlander, DON Bureau, Jantje Beton en de Black Jaguar Foundation. 
Bij Sidekick-IT werken technische specialisten die actief meedenken, de beste kwaliteit willen leveren en blijven verbeteren.  Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een ervaren Full-stack PHP Developer. Wil jij met jouw skills en ervaring impact maken in onder andere de gezondheidszorg of op het gebied van duurzaamheid? Dan ben je bij Sidekick-IT aan het juiste adres!   

lees meer

Functie-eisen De applicatiebouwers van Sidekick-IT worden geroemd om kwaliteit en gedrevenheid. De ontwikkelaars zijn eager om te leren, bieden zeer goede service en denken altijd met klanten mee over wat en hoe het beter kan. Wij zijn op zoek naar een ontwikkelaar met dezelfde ambitieuze werkhouding. De stack is gebaseerd op open source en de applicaties worden in de cloud gehost. Er wordt o.a. gewerkt met Angular, React, PHP en Wordpress en gebruik gemaakt van PHPStorm, GitLab, Slack, Docker en terminal. Ervaring met deze tools is een pré, daarnaast is het sowieso belangrijk dat je uitgebreide interesse hebt in verschillende programmeertalen en technieken.
Concreet vragen wij:
  • Meerdere jaren programmeer-ervaring met PHP;
  • Technische kennis en ervaring met; 
Object Oriented Programming; Laminas, Zend Framework, Symfony, api-platform;  MySQL/MariaDB;  HTML / JS / CSS / SCSS;  API's (REST, GraphQL);  Linux;  Git, Yarn en Composer;
  • Je bent bekend met Agile-werkmethode.
Aanbod
Sidekick-IT biedt een fulltime functie binnen een hechte organisatie met een prachtige set aan klanten in zowel de commerciële sector als de gezondheidszorg. De organisatie besteedt veel aandacht aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Regelmatig worden trainingen en cursussen aangeboden en het streven is dat je minimaal een aantal uur per week reserveert om te innoveren en dingen uit te proberen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie krijg je direct uitdagende verantwoordelijkheden. De mogelijkheid bestaat bijvoorbeeld om zelfstandig in gesprek te gaan met klanten, een functioneel ontwerp op te stellen en het project te begroten. Vervolgens ga je aan de slag met de ontwikkeling en beheer van uiteenlopende IT-oplossingen. Wanneer jouw passie helemaal bij developen ligt dan zorgen we ervoor dat je juist daarop wordt uitgedaagd.
Uiteraard ontvang je goede primaire en secundaire voorwaarden die aansluiten op jouw kennis en ervaring. Sidekick-IT biedt onder andere een goede pensioenregeling, flexibele werktijden, gratis lunch, reiskostenvergoeding en een eindejaar bonus. Je werkt met een MacBook in het kantoor met ruime werkplekken of remote vanuit huis.   

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Lars Cornelissen telefoonnummer 013 303 4117.
Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.
Hupp ondersteunt Sidekick-IT bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.
https://sidekickit.nl/projecten/  

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures