Applicatie Consultant Mid / Back - Breda

Breda

Yacht
 • Yacht
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken bij een kleinschalige organisatie waarbij het familiegevoel extra belangrijk is? En wil jij als CRM expert verantwoordelijkheid pakken voor de mid en back applicaties, en daarin de autonomie om dat op jouw manier te doen? Dan is de Applicatie consultant mid/back een mooie volgende stap voor jou.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het operationeel regie voeren op de mid en back applicaties. Dat houdt in dat je in samenwerking met onze IT partners stuurt op naleving van de afgesproken dienstverlening, coördinatie / aanspreekpunt in geval van incidenten, het voorkomen van incidenten. Daarnaast ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de gebruikersorganisatie. Jij bent de kennishouder van de applicatie en kunt de gebruikers helpen en adviseren in onder andere het gebruik en herkennen van

verbeterpunten. Bij het doorontwikkelen van de applicaties ben je een sparring partner voor de business analisten om de (on-) mogelijkheden te verkennen. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor het (laten) uitvoeren van testen, test case opstellen etc. Ons landschap staat op gebied van CRM en core banking aan de vooravond van vernieuwing, jij zult als applicatie consultant je meegebrachte kennis inzetten om bij te dragen aan het proces van selectie tot implementatie en beheer.

- Coordineren van incident / problem management proces

- SLA management

- Kennisdeling met interne gebruikers

- Signaleren van verbeteringen

- Applicatie lifecyclemanagement

- Security en risk management op applicatie niveau

- Testing

lees meer

Functie-eisen Je hebt kennis van:
 • Informatievoorziening, automatisering, applicatiemanagement
 • CRM omgevingen en implementaties, banking software
 • Outsourced IT
 • ITIL
 • ASL / BiSL
 • Agile / Scrum ervaring is een pré

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je start met een jaarcontract met de bedoeling om dit te verlengen naar onbepaalde tijd. 

Bij de 36,5 urige werkweekhoren 204,4 vakantie - en 21,9 ADV uren op jaar basis bij. Daarnaast een vakantietoeslag van 8% van je jaarsalaris

Argenta kent een vaste 13e maand en een goed pensioenplan. Daarnaast ontvang je nog een bruto toeslag van €100,- per maand.

Sollicitatieproces:

1. Sollicitatie indienen (CV en motivatie)

2. Gesprek met consultant YACHT

3. 1e gesprek Argenta

4. 2e gesprek Argenta

5. Arbeidsvoorwaardengesprek

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De IT afdeling van Argenta NL bestaat uit een hecht van 10 mensen en biedt ondersteuning aan de totale digitale omgeving van Argenta NL. De afdeling is onderdeel van de Digital NL afdeling. Vanuit Digital NL worden alle zaken rondom strategie, architectuur, informatiebeveiliging, change etc uitgevoerd.

lees meer

Contactpersoon Jordy Schouten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!