Netwerk Engineer/System Engineer - Omgeving Breda

Breda

QNP ICT & Telecom Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Netwerk Engineer bij QNP maak je deel uit van het Beheer & Projecten team. Je verzorgt voor nieuwe en bestaande klanten het volledige netwerkbeheer en je installeert en migreert netwerken. Vanaf de installatie tot het periodiek beheer is het netwerk van de klant jouw uitdaging en verantwoordelijkheid, van besturingssystemen, beveiliging en communicatie tot documentatie. IT is in onze ogen meer dan alleen techniek, je gaat het gesprek aan met de klant, adviseert en denkt pro-actief mee om de klant haar IT omgeving optimaal te laten renderen.

lees meer

Functie-eisen Functieprofiel:
Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Tevens heb je allround ervaring als Netwerk Engineer en beschik je over de volgende ervaringen met producten en competenties:
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ICT werkervaring
  • Analytisch werk-/denkvermogen
  • Azure / Office365 implementaties
  • Exchange 2013/2016
  • Windows Server OS 2008R2/2012R2/2016
  • Citrix Xenapp / Remote Desktop services
  • RES/Ivanti Workspace
  • HP Enterprise producten (Servers, Storage, Switching)
  • VmWare Vsphere Hypervisor
  • Veeam Backup Software
Je bent bereid elke dag een nieuwe uitdaging aan te gaan en jezelf verder te bekwamen in je vak. Verder vind je het leuk om in een dynamische omgeving bezig te zijn en zowel schriftelijk als mondeling te communiceren met opdrachtgevers en collega's. Middels training en studie houd je je kennisniveau op peil. Je bent een spontaan en positief ingesteld persoon en denkt niet in problemen maar in oplossingen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Uiteraard bieden we je een salaris dat wordt afgestemd op jouw leeftijd en ervaring.
Overige info QNP biedt je een zelfstandige en afwisselende baan, met veel ruimte voor eigen initiatief en daadkracht. Je werkt binnen een dynamische, gezonde en groeiende organisatie welke gehuisvest is in één van de mooiste panden van Breda! Wij hanteren een 40 urige werkweek en bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris, pensioen, smartphone regeling, notebook en een auto van de zaak. Je kunt rekenen op een praktijkgericht introductie en opleidingsprogramma waarbij regelmatig uitwisseling van kennis en nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Snap jij dat ICT van levensbelang is voor onze klanten? En begrijp jij tegelijkertijd dat onze klanten zich vooral niet te druk willen maken over hun ICT? Die moet het gewoon altijd doen. En blijven doen. Daar zorgen wij bij QNP voor. Bij bedrijven en instellingen tot 1.000 werkplekken. Met circa 40 collega's staan we daar elke dag weer voor op.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures