Business Analist - Breda

Breda

Aartsen Breda B.V.
  • Aartsen Breda B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De IT afdeling van Aartsen in Breda is volop in ontwikkeling. Ter versterking van het team zoeken we een communicatief sterke Business Analist. Jij wordt de schakel tussen het IT team en alle andere afdelingen van deze dynamische, internationale organisatie. Samen met je collega's wordt je verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van het maatwerk ERP systeem, wat specifiek voor Aartsen ontwikkeld wordt!
100 jaar geleden begon dit familiebedrijf vanuit Breda. Ondertussen levert de organisatie iedere dag groente en fruit vanuit de hele wereld aan meer dan 1000 verschillende afnemers. Aartsen streeft ernaar voorop te lopen in ontwikkeling. Dit maakt werken binnen dit ambitieuze team interessant! De nieuwste trends en technologieën worden direct toegepast. Het IT team heeft het ERP systeem, CRM systeem en de telefonie van de organisatie volledig in eigen beheer. Als business analist ga je aan de slag met het verzamelen van requirements bij je collega's op alle verschillende afdelingen van de drie vestigingen van de organisatie. Je gaat userstories opstellen om het eigen ERP systeem van de organisatie zo optimaal mogelijk te kunnen benutten. Je test opgeleverde functionaliteiten en begeleidt en ondersteunt gebruikers tijdens en na de implementatie. Verder zal je betrokken zijn bij toekomstige innovatieve applicatie ontwikkel- en implementatieprojecten.   

lees meer

Functie-eisen Op deze dynamische werkvloer is het belangrijk dat je graag je handen uit de mouwen steekt en stressbestendig bent! Bij voorkeur heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijk rol. Je denkt vooruitstrevend, hebt een kritische blik, bent communicatief sterk en creatief bij het oplossen van vraagstukken. Daarnaast heb jij;
  • Afgeronde HBO opleiding in de richting IT of bedrijfskunde;
  • Analytisch, je hebt sterk inzicht in verbeterkansen;
  • Een initiatiefrijke en stressbestendige persoonlijkheid;
  • Je bent flexibel, bereid vroeg te beginnen en af en toe andere vestigingen te bezoeken.  
Aanbod
Aartsen is vooruitstrevend en dit komt duidelijk naar voren op de innovatieve IT afdeling. Niet voor niks kiezen zij voor een eigen CRM en ERP systeem op maat voor de organisatie. Je komt te werken in een toegewijd en ambitieus team waarin je alle mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. De lijntjes zijn kort binnen dit familiebedrijf en eigen initiatief wordt aangemoedigd. Dit professionele familiebedrijf heeft een ijzersterke reputatie als leverancier én werkgever in binnen- en buitenland. 
Als Business Analist kom je te werken op het hoofdkantoor in Breda, een monumentale boerderij met modern kantoorpaviljoen. Een bijzondere en dynamische werkomgeving, met de bedrijvige loods direct aan het kantoor!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Bela Dijkman via telefoonnummer 013 303 4117.
Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.
Hupp ondersteunt Aartsen bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.  

lees meer

Bedrijfsomschrijving Aartsen is een internationaal opererend bedrijf, met vestigingen en partners in alle delen van de wereld. De organisatie importeert groenten en fruit uit meer dan 50 landen wereldwijd. Zie hier de exclusieve labels van de organisatie. Dit gebeurt vanuit 3 vestigingen; Breda, Venlo en het Belgische St. Katelijne-Waver. Vanuit het kantoor in Hong Kong bedienen ze de markt in Zuid-Oost Azië. 

De organisatie zelf heeft 200 gedreven, betrokken en gemotiveerder medewerkers in dienst!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Analist in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures