Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
25 dagen geleden geplaatst • 23x bekeken

Project Engineer

Boxmeer
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

Personato Werving en Selectie

Personato Werving en Selectie
51 - 250 medewerkers
 • Gecontroleerde werkgever
 • 27 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

We zijn voor Eshgro op zoek naar een Project Engineer. En niet zo maar een, we zijn op zoek naar een Project Engineer die zich bezig gaat houden met de initiatie, de technische uitvoering en de oplevering van gave Cloud projecten bij klanten. Je komt te werken in een team van 8 Project Engineers en 6 Project Managers, die zich dagelijks bezig houden met het migreren van bestaande IT omgevingen bij klanten, naar hun eigen ‘Smarter 365’ omgeving. Een doorontwikkeld Microsoft platform, dat ervoor zorgt dat de klant sneller, eenvoudiger en veiliger kan werken met een Microsoft Modern Workplace.

In jouw rol voer jij de migratie- en implementatieprojecten uit. Tijdens het project signaleer jij verbeteringen en zorgt vervolgens ook voor de bijbehorende implementatie. Je bent tijdens het project de technische contactpersoon en samen met de Project Manager, zorgen jullie voor een succesvolle oplevering van de klant naar de Cloud omgeving van Eshgro.Functie-eisen

Om voor deze vacature in aanmerking te komen, ben je allereerst, net als al je collega’s, een leuke, sociale man of vrouw, met enorm veel passie voor IT en de Cloud en wil je  niets liever dan een succesvolle samenwerking met jouw klanten! Bij voorkeur:

 • Heb je ervaring met mail migraties naar Exchange online;
 • Heb je ervaring met datamigraties naar SharePoint;
 • Heb je kennis en ervaring met Azure en Windows Virtual Desktop;
 • Transities van een bestaande omgeving naar een nieuw platform, bij voorkeur Azure.
Heb je dit nog niet allemaal gedaan, maar heb je wel geroken aan het echte werk? Heb je bijvoorbeeld al gave Windows server migraties gedaan of al enkele omgevingen gemigreerd naar Office 365 of Azure, reageer dan ook! 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

En wat krijg je er voor terug?

Zoals gezegd, een fantastisch team met techneuten, die mogen werken met de nieuwste en beste technologieën! Daarnaast uitstekende primaire en secundaire voorwaarden, waaronder natuurlijk een leaseauto om je klanten te kunnen bezoeken. Verder vindt Eshgro plezier in het werk heel belangrijk en daarom is er ook elke week een vrijdagmiddag borrel, die plaatsvindt in de kroeg in de kelder! Naast een lekkere borrel, kun je hier tafeltennissen, poolen, maar ook racen op een playseat. Alles om jouw week relaxed en met plezier af te kunnen sluiten.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in