30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
13 dagen geleden geplaatst • 23x bekeken

Medior .NET Developer | Big Data Solutions Bodegraven • CareerValue

Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

CareerValue

CareerValue
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 399 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.250 - € 4.000 p/m
 • 24 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior
 • Opleidingsbudget
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Je komt hier terecht in een hecht en enthousiast team, waar nieuwe collega's met open armen ontvangen worden. Samenwerken is hier een belangrijk gegeven. Jouw nieuwe collega's nemen je op in hun Scrumteam en na een inwerktraject, waarin je de producten en werkwijze leert kennen, zal jij al snel op hoog niveau mee kunnen draaien. Hierbij ligt er uiteraard een mooi groeipad voor je klaar. Je krijgt namelijk een ruim opleidingsbudget en ook intern worden er veel trainingen gegeven. Hierdoor zul jij je in hoog tempo nog verder ontwikkelen om uiteindelijk jezelf een Senior te mogen noemen. 

Zoals je in de titel leest ligt de focus op Big Data Solutions. Je gaat aan de slag op een nieuw groot project waar meerdere jaren aan gewerkt zal moeten worden. Deze nieuwe landelijk gebruikte applicatie geeft realtime data weer middels een Big Data oplossing. Het kent geautomatiseerde objecten en het proces is eg nieuw. Het plan is om met deze nieuwe applicatie een groot marktaandeel te vergaren, en de verwachting is dat het gaat lukken want er zijn aanbestedingen mee gewonnen!

Het niveau ligt hier hoog. Al jouw collega's beschikken minimaal over een HBO of WO werk- en denkniveau. Het is dan ook belangrijk dat jij hierover beschikt. Verder zul je gaan werken als  Fullstack .NET Developer. Je zult onder andere werken met: C#, .NET Core, ASP.NET, Azure, MVC, MS SQL Server. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Javascript, Angular, HTML en CSS.Functie-eisen

- Een HBO/WO opleiding ICT, Informatica, Technische Informatica of soortgelijke richting;
- Minimaal 2 jaar ervaring met C#, ASP.NET, Javascript, HTML, CSS, SQL;
- Als je kennis hebt van Scala is dat mooi meegenomen, zo niet dan wordt dat aangeleerd!;
- Bereid om cursussen te volgen en certificaten te behalen;
- Pienter, slim en technisch sterk onderlegd;
- Analytisch sterk en helikopterview;
- Samenwerkend ingesteld.Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard word je hier goed beloond voor jouw werkzaamheden. Zo krijg je onder andere een heel goed salaris tussen ongeveer de €3250,- en €4000,- voor een medior, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden als een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, opleidingsbudget en uiteraard een uitdagende functie binnen een heel tof bedrijf. Er wordt goed aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling, ze hebben een compleet programma hier voor uitgerold per medewerker.

Klinkt dit bedrijf en deze vacature je interessant? Neem dan contact op met Bram Köhler van CareerValue per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of per mobiel op: 06-25269423.


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bedrijfsomschrijving

Voor een bedrijf gevestigd in de buurt van Bodegraven zijn wij op zoek naar een enthousiaste Software C#.NET Developer! Je komt te werken bij een bedrijf met ongeveer 35 medewerkers waarvan het merendeel een IT achtergrond heeft. Ze hebben al een paar decennia lang ervaring binnen de wereld van ICT voor de Overheid, met een complete focus op de eindgebruiker. Er werken hier gepassioneerde ICT'ers welke in teamverband nieuwe applicaties maken in bijvoorbeeld het belastingdomein. Het team is jong, ervaring is er echter genoeg. Vanuit een mooi vormgegeven pand te Bodegraven wordt er iedere dag hard gewerkt aan highend software producten welke multi inzetbaar zijn binnen allerlei instanties van gemeentes en overheidinstanties.

Er is een nieuwe aanbesteding gewonnen en dat zorgt voor veel extra werk! Dit nieuwe project kent veel Big Data aspecten en componenten, kom jij het development team van deze organisatie helpen om hier mee aan de slag te gaan?
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in