ICT-support medewerker/ Technisch applicatiebeheer - Bladel

Bladel

Pius X-College
 • Pius X-College
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zoeken met ingang 1 februari 2022 een ICT-support medewerker/ Technisch applicatiebeheer voor 1,0 fte voor onze ICT afdeling.
Samen met het hoofd stafafdeling ICT, systeembeheerder en ICT medewerker ben je als team verantwoordelijk voor een stabiel, veilig en goed functionerende ICT-infrastructuur. Je werkt vanuit jouw specialisme en daarnaast zorg je met het team voor een goede afstemming tussen onderwijs- en bedrijfsprocessen en de ICT-afdeling.
 
Leerlingen, docenten en ondersteunend personeel zijn onze ‘klanten' die we ondersteuning bieden op een breed palet aan hard- en software. We krijgen dan ook uiteenlopende vragen en wensen. Naast de support en servicedesk functie die alle ICT collega's in dagdelen op vaste dagen uitvoeren, ben je verantwoordelijk voor het gebruikersbeheer van Office365 en MS Azure AD Cloud deel. Daarnaast werk je aan interessante toekomstgerichte projecten zoals MS Intune/Endpoint manager.

lees meer

Functie-eisen Wij vragen:
Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is het van belang dat je een allround ICT'er bent die kennis en ervaring heeft met:
 • Mobile Device Management (Apple Device Enrollment Program)
  (beheer van alle Apple apparaten binnen de school. Eigen iPads, iPads van school, MacBooks en Apple TV apparaten)
 • Intune/Endpoint Manager
  (beheer van Windows werkstations en laptops)
 • Microsoft Azure AD
  (beheren van Microsoft Azure Active Directory, virtuele servers, koppelingen met derden applicaties, licentiebeheer, kostenanalyse van het cloudverbruik. MFA kent voor jou geen problemen)
 • Microsoft Office 365 beheer
  (uitgebreide kennis van Office365 en het beheren daarvan)
Heb jij daarnaast een MBO niveau 4 of hoger en kennis van Apple apparatuur, Jamf (Apple Mobile Device Management, Distrubutie, configuratie en beheer voor mobiele apps), MS Windows 10 werkplekbeheer, MS Windows servers, WiFi netwerkbeheer, PowerShell (met name in het beheer van Office365, AzureAD)? Dan is dit een pré.
 
Herken jij je hierin? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en curriculum vitae.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels, Frans, Spaans
Salarisinformatie Bruto € 2.294 - € 3.467 p/m

conform cao VO schaal 8.
Eindejaarsuitkering van 8,33%, extra eindejaarsuitkering €1200,00 bruto bij 1,0 fte, vakantiegeld 8%, persoonlijk budget, professionaliseringsbudget
Overige info Wij bieden:
Een werkomgeving waar je de ruimte krijgt om je vaardigheden aan te scherpen en te verdiepen. Het gaat om een tijdelijk contract tot en met 31 juli 2022. Afhankelijk van het functioneren wordt het contract voortgezet in schooljaar 2022-2023. De functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 8 conform cao VO.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Voel je thuis!
Dat is wat we onze leerlingen en jou van harte toewensen. Het Pius X-College is een fijne, veilige, vertrouwde en gezellige omgeving om in te leren en te werken.

Met ruim 2200 leerlingen en ongeveer 300 medewerkers is het Pius X-College een grote school. Een school waar de leerling zoveel kan leren als hij/zij wil. Alle studierichtingen (praktijkonderwijs, vmbo, havo, vwo (atheneum en gymnasium), tweetalig onderwijs (tto) en de wereldklas) zijn vertegenwoordigd en bieden uitstekende kansen voor alle typen leerlingen.
Van binnen is van deze ‘grote school' niet veel te merken; want hoewel de school qua oppervlakte en leerlingenaantal tot de grootste scholengemeenschappen in de regio behoort, voelt het bij de verschillende leerwegen in de gebouwen als een kleinschalige school. Elke leerweg heeft een eigen (deel van het) gebouw en een kernteam. Een veilige omgeving waarin we geïnteresseerd zijn in jou als mens. We dagen je uit om het beste in jezelf naar boven te halen en waar jouw talenten verder ontplooid en ontwikkeld worden.

Werken bij het Pius X-College
Wij vinden het belangrijk dat je goed begeleid wordt. Samen met andere nieuwe collega's volg je het begeleidingstraject met workshops, uitleg over de afdelingen en intervisiebijeenkomsten. Ook wordt je gekoppeld aan een interne coach en vinden er lesbezoeken plaats.

Wij verwachten van jou dat jij jouw functie op een professionele wijze uitvoert en hierover verantwoording aflegt. Dit is onder andere vertaald in de gesprekkencyclus waar ontwikkelingsgerichte gesprekken worden gevoerd en waar jij zelf de regie in hebt.

Naast de arbeidsvoorwaarden in de cao vo, bieden wij je school specifieke voorwaarden. Denk hierbij aan een actieve personeelsvereniging, professionaliseringsmogelijkheden, collectieve verzekeringen, fiets- of sportregeling en een team met leuke collega's!

Wil je meer weten over onze school? Kijk dan verder op onze website of bekijk het YouTube filmpje gemaakt door onze leerlingen.
Wij maken deel uit van het kennisnetwerk ORION scholen. Kijk voor meer informatie op www.orionnxt.nl.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns Support Medewerker in Bladel Bekijk alle soortgelijke vacatures