ICT-coördinator (Woonstichting SSW) - Bilthoven

Bilthoven

Aatop ICT
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben je op zoek naar een functie waarin je je verder kunt ontwikkelen, in een leuke werksfeer, met een goed salaris, een contract voor onbepaalde tijd én een vierdaagse werkweek?
Werk je graag in een omgeving waar veel gaat gebeuren en je kunt bijdragen aan de op een hoger niveau brengen van I&A van onze woningcorporatie? Wil je werken bij een professionele organisatie waar elke dag anders is? Dan is dit je kans! Wij zoeken een ICT-coördinator.
Team Informatisering & Automatisering (I&A) gaat zich voornamelijk richten op het informatiedomein. Onze kantoorautomatisering hebben we dan ook uitbesteed. Het functioneel beheer willen we voor een belangrijk deel neerleggen bij keyusers. Jij zal een grote bijdrage gaan leveren om medewerkers de rol van keyuser ook daadwerkelijk uit te laten voeren.

In deze fase zijn jouw taken en werkzaamheden:   
 • ondersteuner bij projecten
 • adviseur over toepassing en gebruik van systemen
 • adviseur bij leverancierskeuze
 • aanspreekpunt voor behoeftes en wensen van collega's 
 • intermediair tussen de collega's en leveranciers 
 • beheerder van de systemen waarmee we werken 
Kortom, je draagt zowel operationeel als tactisch bij aan een effectieve en efficiënte I&A-landschap.
Hoe ziet jouw dag eruit?
Je krijgt een zelfstandige functie met veel vrijheid. Werken doe je vanaf kantoor en soms vanuit huis, afhankelijk van de prioriteiten die er liggen. Je bent de spil van team I&A. Collega's weten je te vinden en je faciliteert hen om zelfstandig hun vraag op te lossen. Voor knelpunten met inloggen of wachtwoorden werken we samen met een leverancier. Met hen overleg je over terugkerende vraagstukken uit de organisatie en hoe dit slimmer en beter kan. 
Op jouw werkdag ben je soms bezig met troubleshooting, maar denk je ook mee bij verbetering van processen. Kortom, je draagt bij aan zowel functioneel beheer als applicatiebeheer. Je onderhoudt het contact met de leveranciers over een gewenste aanpassing en je zorgt dat collega Erik weer kan werken met zijn twee beeldschermen. In je pauze daag je collega Peter uit voor een potje tafeltennis. Die je natuurlijk wint 😉. Liever darten? Eén kamer verderop ben je van harte welkom voor een potje darts.  

lees meer

Functie-eisen Voor de functie van ICT-coördinator vragen wij het volgende:
 • Afgeronde MBO+ of HBO opleiding of aan toonbaar werk- en denkniveau in de richting van data en informatiemanagement. 
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in I&A (hoeft niet in een woningcorporatie, ervaring uit andere sectoren is van harte welkom). 
 • Kennis van technieken en methodes zoals ITIL, BISL, beveiliging, MS 365, Prince en Scrum.
 • Oog voor en kennis van AVG. 
 • Communicatief vaardig, probleemoplossend en gericht op optimalisatie.
 • Teamplayer, het succes van onze afdeling creëren we samen.
Trefwoorden: ICT, IT, Informatie, Automatisering, Coördinator, Woonstichting, Flexibel

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Overige info Dit krijg je
 • Uitdagende, verantwoordelijke functie in een enthousiast team.
 • Ruime investering in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Leren en ontwikkelen doe je ‘on the job'. Maar je kunt ook bijvoorbeeld jouw HBO diploma halen. Of je certificaten verder uitbreiden. Kom maar op!
 • Je salaris bepalen we mede aan de hand van je diploma's en certificaten. Natuurlijk tellen we daar vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bij op. 
 • Je werktijden regel je zelf. Vier dagen van negen uur behoort tot de mogelijkheden. 
 • Hoewel je voor rol zichtbaar moet zijn in de organisatie, kun je ook gedeeltelijk thuiswerken.  Ook na de huidige coronamaatregelen.
 • Contract voor onbepaalde tijd.  
 • Thuiswerkbudget van € 600.- om ook thuis gezond en prettig te kunnen werken. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Woonstichting SSW zet zich als Biltse woningcorporatie (met circa 5.000 verhuureenheden) in voor mensen die niet op eigen kracht kunnen voorzien in woonruimte. Dat doen we door betaalbare huurwoningen aan te bieden in wijken waar mensen prettig kunnen wonen. Daarbij werken wij nauw samen met onze maatschappelijke partners, met respect voor elkaars rol en expertise. Onze ambities om de komende jaren verder te professionaliseren zijn groot.Met ruim 50 collega's zetten we ons in voor goede dienstverlening en een thuis voor de huurder.  In een prettige werksfeer (open organisatie met korte lijnen) waar ook aandacht is voor jouw vitaliteit en een goede werk en privé balans. De sportieve en organisatiebrede activiteiten die georganiseerd worden dragen bij aan je werkplezier. SSW staat aan het begin van grote veranderingen in het I&A landschap, zowel technisch en infrastructuur als organisatorisch. We stellen momenteel een nieuwe I&A strategie en roadmap op. Centraal hierin staat continu verbeteren, flexibiliteit en inspelen op de (veranderende) vraag van klanten. Met klanten bedoelen wij onze huurders en medewerkers. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!