Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
23 dagen geleden geplaatst • 36x bekeken

Projectmanager IT

Beverwijk
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via ICTerGezocht.nl

YER

YER
 • Gecontroleerde werkgever
 • 91 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Over deze vacature

Ben jij een Projectmanager met ervaring binnen IT projecten? Ben jij resultaatgericht, communicatief sterk en een multitasker met overzicht? Weet jij ons businessmodel te vertalen naar technologische toepassingen. Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Voor Spare Rib Express en de bijbehorende horecagroothandel, Robex, zoeken wij een Projectmanager IT. Je komt terecht in een snel groeiend bedrijf dat een positie aanbiedt met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.

Functie

Als Projectmanager IT bij Spare Rib Express ben jij verantwoordelijk voor het beheer en de technologische innovatie van het bedrijfsbrede IT-platform. Dit platform bestaat uit een kassasysteem, e-commerce applicatie, business intelligence omgeving en diverse, vanuit een centrale applicatie aangestuurde, toepassingen. Hierbij ben je enerzijds verantwoordelijk voor de stabiliteit van het platform en anderzijds ben je betrokken bij een grote diversiteit aan innovatieprojecten.

Je staat in direct contact met softwareontwikkelaars, e-commerce specialisten en een data science partij. Jij bent, als Projectmanager IT, verantwoordelijk voor de aansturing van deze leveranciers en weet door middel van een Agile/Scrum werkwijze de diverse projecten tot een goed einde te brengen.

Strategisch gezien weet jij in samenwerking met de leveranciers en onze IT-consultant belangrijke keuzes te maken voor onze wensen op basis van nieuwe technologieën, programmatuur en IT-toepassingen. Het beheer- en ontwikkelingsbudget stem je af met het MT en aan de hand van interne en toekomstgerichte projecten stel jij een overall IT-plan op met een meerjarig perspectief. 

Daarnaast kom je met nieuwe initiatieven om het franchisesysteem in het geheel efficiënter te maken. Hierbij kun je denken aan verder optimaliseren van het Spare Rib Express ordertrackingsysteem en het ontwikkelen van nieuwe franchise tools om de interne processen binnen de restaurants te vergemakkelijken. Jij optimaliseert processen voor verschillende afdelingen/restaurants binnen Spare Rib Express en Robex, op gebied van Marketing (CRO, UX-projecten), Supply Chain processen en IT-infrastructuur. Jij weet te prioriteren en te communiceren met meerdere stakeholders binnen deze afdelingen met jouw communicatieve en analytische vaardigheden. Voor het succesvol uitvoeren van deze functie zijn stakeholder- en projectmanagement vaardigheden doorslaggevend.Functie-eisen

Profiel

Spare Rib Express is op zoek naar een professional die sociaal en communicatief sterk is. Je kunt diverse ballen in de lucht te houden met jouw projectmanagement-vaardigheden. Jouw verbetervoorstellen hebben invloed op verschillende takken binnen het bedrijf: je bent in staat verschillende stakeholders te overtuigen het belang van de projecten. Je bent assertief, resultaatgericht en gestructureerd. Verder heb je:

 • Minimaal een afgeronde hbo/wo-studie (Informatica is een pre)
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in het managen van IT-projecten en beheer
 • Certificaten voor projectmanagement, zoals IPMA; MSP; Agile Product Owner
 • Ervaring met BI-tools zoals Microsoft Power BI is een pre
 • Woonachtig in Noord-Holland


Aanbod

Aanbod

Spare Rib Express biedt jou een uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen invulling. Je maakt deel uit van een klein team en krijgt veel ontplooiingsmogelijkheden. Wij bieden je prima arbeidsvoorwaarden (marktconform salaris, telefoon en laptop) aan welke passen bij je ervaring, functie en verantwoordelijkheden.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in